Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

По поводу wifi- только провод.

40гиг фильм в норм качестве по воздуху нереально.

Проверено. менее 7-9 гб рипы не смотрю. телек: плазма лыжи 50" + wdtv live с правильной прошивкой. кабельное даже не подключено , платное iptv , с оплатой только за просмотр, т.е без абонплаты.

Змінено користувачем diz646
Опубліковано

вера хотел купит 3д смарт тв 40* за 14грв,причём можно было частично и в рассрочку,дело было перед закрытием,поехал взял часть денег,остальные думал картой добавить,но картой не получилось на кассе,а снять с банкомата уже времени не было,маг закрывался,думал,что на след день куплю,а цена уже на 3грв дороже.Теперь жду может отрегулируют и хоть на пару гривн опустится,там в Комфи цены плавающие.Короче такой вот облом.

хочу диагональ 42 чтоб вай фай поддержка,а что там ещё надо?..чтоб норм семье молодой ,я не пенсионер,я мадам 30 с маленьким крючком
Опубліковано

вера хотел купит 3д смарт тв 40* за 14грв,причём можно было частично и в рассрочку,дело было перед закрытием,поехал взял часть денег,остальные думал картой добавить,но картой не получилось на кассе,а снять с банкомата уже времени не было,маг закрывался,думал,что на след день куплю,а цена уже на 3грв дороже.Теперь жду может отрегулируют и хоть на пару гривн опустится,там в Комфи цены плавающие.Короче такой вот облом.

comfy - не дорого? як правило там ціни завищені (хоча може якраз "акція" була) я останнім часом на ельдорадо дещо скуплявся (через нет-магаз заказую в офлайн-маг забираю). А взагалі через hotline дивлюся ціни спочатку, а потім вирішую.

p.s. правда останнього разу коли брав кофеварку то бракована попалась... поміняв на другу з доплатою. Можливо з цим в Комфі краще - менше браку.

по темі, то в основному читаю відгуки, дивлюсь характеристики і підбираю по $. Чіткої приверженості до певного бренду немаю (Samsung, Zelmer, Philips, Vitek (бувають дійсно "практично неубіваємі моделі").

Опубліковано

хочу диагональ 42 чтоб вай фай поддержка,а что там ещё надо?..чтоб норм семье молодой ,я не пенсионер,я мадам 30 с маленьким крючком

знайомий недавно купив собі  Samsung модель точно непам'ятаю, він був чимало різних форумів перечитав то там радили Samsung ( LG - гірше ( в магаз якраз LG "радять")). Вай фай - як Смарт - річ гарна, але дійсно 40 Гб фільм дивитись через вай-фай "мабуть зло".

Опубліковано

знайомий недавно купив собі  Samsung модель точно непам'ятаю, він був чимало різних форумів перечитав то там радили Samsung ( LG - гірше ( в магаз якраз LG "радять")). Вай фай - як Смарт - річ гарна, але дійсно 40 Гб фільм дивитись через вай-фай "мабуть зло".

почему зло?
Опубліковано

comfy - не дорого? як правило там ціни завищені (хоча може якраз "акція" була) я останнім часом на ельдорадо дещо скуплявся (через нет-магаз заказую в офлайн-маг забираю). А взагалі через hotline дивлюся ціни спочатку, а потім вирішую.

p.s. правда останнього разу коли брав кофеварку то бракована попалась... поміняв на другу з доплатою. Можливо з цим в Комфі краще - менше браку.

по темі, то в основному читаю відгуки, дивлюсь характеристики і підбираю по $. Чіткої приверженості до певного бренду немаю (Samsung, Zelmer, Philips, Vitek (бувають дійсно "практично неубіваємі моделі").

сейчас инет Комфи выгодней Эльдорадо и возможность расчёта оплатой частями,т е рассрочкой.Короче тв подорожал на 3грв,но с падением бакса думаю,что цену подкорректируют...

Насчёт приверженства к бренду нет,но конечно покупать Эленберг особого желания нет.Обычно смотрю функционал,цену,бренд дизайн.Наример стиралка у меня вирпул и варочная поверхность,духовка  холод и микруха - Самсунг,бойлер Горение и тому подобное....Насчёт брака,так это не исключение,но мне брак товар не попадался,слава Богу.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...