Перейти до вмісту

vasul

+Підписчик
  • Публікації

    39
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vasul

  1. Доброго вечора. Є декілька купюр по 100$, які мають рижуваті пятна (цвіль). В 1 обміннику взагалі не схотіли прийняти, сказали тільки в банку за комісію, в іншому обміннику запропонували взяти за комісію (10-15%). Підкажіть які є можливості їх обміняти (через термінал ПБ наприклад чи валютний вклад на 1 місяць, щоб потім забрати). Перечитав останні пару сторінок - відповіді для себе не знайшов. Буду вдячний за поради.
  2. Что в них плохого? Просто интересуюсь, внешне вроде норм, больше про них не могу ничего сказать.
  3. vasul

    Цена на нефть, бензин

    это сейчас можно по таким ценам купить? если да то подскажите пожалуйста как. Раньше просто никогда не покупал талоны
  4. vasul

    Юмор (без политики)

    Грустная печалька. Скоро наверное будет "не бит, не крашен, и стояла в гараже во время дождя" (одесская предпринимательность).
  5. Доброго дня. Вночі була атака на карти Креді Агриколь банка (зп карти) . Була попитка зняття коштів. У колег по роботі також. Зараз походу іде наступна волна. У когось були подібні випадки?
  6. а в скольких людей зп в валюте (не гривне) или хотя-бы несколько раз в год пересчитывается по курсу?
  7. для тих хто не в курсі. це ціна "бляхи" чи вже з укр номерами?
  8. AmmyyAdmin - непогана програма, але там прив'язка була дуже жорстка до компа. Якщо на TeamViewer були кряки і ломалки то AmmyyAdmin - не помагало нічого. Останній раз користувався AmmyyAdmin десь років 4 назад, можливо з того часу і змінилося...
  9. в моїй уяві образ ідеального телефона: 1) процесор дракон 660-670, aбо 710; 2) батарейка не менше 4 ампер, згоден на 3,5 А якщо буде швидка зарядка. 3) память 4-6/64-128 + карта як варіант. Тип пам'яті ОЗУ LPDDR4X. 4) роздільна здатність екрана максимум fullHD . 5) не лопата. звик до 5 дюймів, розглядаю як варіант 5,5. 6 дюймів думаю що не комфортно, але в руці нетримав. 6) камеру бажано як у Sony Xperia XZ1. P.S. розумію що "губа не дура"
  10. Ваш процесор якраз розглядаю як мінімальний "маст хев". Хотілося щоб був дракон 660-670, або 710.
  11. Підкажіть що можна взяти на заміну старенького Xiaomi Redmi 3 (2/16). Дивився в сторону Mi A2. Що цікавить: 1) повинна бути нормальна камера; 2) адекватний час роботи від 1 заряду; 3) процесор - середнячок.
  12. Kataleya При виборі техніки я "трошки помішаний" на споживанні е/е. тому в мене техніка як правило мінімум А+ з того що Ви написали, холодильник, стіралка (http://www.lg.com/ua/washing-machines/lg-FH0B8ND5 - менше і суттєво. В мене ноутбуки - тому десь приблизно ділимо мінімум на 2, а якщо гарно порахувати то і 4. Мікроволновки і ел. чайника немає. Утюг, фен - не можу порахувати, тому довіряю Вашим цифрам (хоча маю сумніви). як наслідок - мої 80- 90 квт. Коли я повмикаю скрізь світло то максимум буде 90-110Вт/час. 100вт*24*30 = 72 квт/міс (якщо будуть світити цілодобово) / 3 (припускаємо що вони всі світять третину доби, ) = 24 кВт/міс Да можете тут сміятись але в мене лампи максимум 10Вт і їх аж 2 шт. а так в основному 5-8 Вт. ТОму в мене виходить так і як писав раніше, я не ставлю перед собою задачі економить вовсю, а просто не платити за бозна що.
  13. https://eldorado.ua/refrigirator-samsung-rb29fsrndww/p1228156/ Класс энергопотребления A+ Энергопотребление в год 272 кВт - 272/12 = 22.(6)
  14. Ви не уважно читаєте. Пилосос - 2р на тиждень (причому працює максимум на половину потужності https://rozetka.com.ua/ua/14065/p14065/. ) пральна машина LG A++ - використовуємо 1р в 2-3 дня. Частіше в 2 дня чим в 3. Це середньостатистичні дані. Інколи можемо і кожного дня пилососити і стірати. Якщо Ви думаєте, що з цим у мене проблеми, то Ви помиляєтесь. Моя 2-га половинка в деякій мірі аж помішана на чистоті. Вихідні пополам (тобто якісь вихідні вдома, якісь не вдома.) Плита і духовка - газ. Кавоварка є, але останнім часом не дуже використовуємо, макс 2 чашки кави в день. Ми не кавомани. Можемо їсти як вдома так і десь в піцерії, кафе тощо.
  15. пральна машина, праска, фен, 2 ноута - є, я писав трішки вище. Кондиціонера і мікроволновки немає. центральне опалення - так.
  16. Можливо я десь не правильно виразив свою думку, але в мене не стоїть задача економити. В мене задача платити тільки за те, що я чи моя родина використовуємо. Я виходячи нічого не вимикаю із розеток, і мої слова, що виходячи з кімнати вимикати світло, Ви сприйняли на жаль буквально. Коли ми ходимо по квартирі то не клацаємо вимикачами " як перелякані" . Наприклад кожен день коли всі на роботі - телевізор режим очікування, холодильник працює, роутери також працюють (можу вимикати лише в тих випадках коли небуде нікого вдома тиждень наприклад і більше), мультиварка може стояти в режимі очікування також. Можемо зарядку не витягнути з розетки.
  17. Ви мабуть все таки трішки не праві. Я - явно не пенсіонер. Факт - є фактом. Я не кажу тотально економити на всьому, але наприклад, виходячи з однієї кімнати в іншу можна вимкнути світло в першій. Можливо переглянути підходи до планування свого життя тощо. В мене 2-х кімнатна квартира. Зараз уже в основному знаходимося на роботі, раніше 2 -га половинка була вдома. В мене спочатку було споживання в межах 120-150 кВт, потім замінив всі лампи, + техніку деяку змінив. Мені частково дуже допомогло де я можу економити і чи можу те, що на лічильнику показує моментальне споживання е/е. Наприклад лічильник показує споживання 800 Вт, а вдома у Вас тільки 1 лампочка на 10Вт робить, то в таких випадках нада дивитись чи все норм із проводкою, можливо сусіди Вам допомагають, а можливо все таки у Вас лічильник "трішки неправильно" рахує, або забули праску вимкнути ,або все таки Ви лукавите P.S. не хочу Вас образити ніяким чином. P.S.S. в кожного свій підхід до життя, в кожного своя "зона комфорту"
  18. Кожен форумчанин який описує своє споживання е/е по своєму правий. В мене споживання виходить в межах 80-90 кВт. Із "споживачів" холодильник самсунг (інвентор) А++ - працює постійно, пральна машина LG A++ - використовуємо 1р в 2-3 дня, в основному стіраємо при 40 градусах, інколи 60-90. 2 ноута - в основному по вечорам пару годин. Праска - зимою практично не використовуємо. Пилосос - 2р на тиждень. Лампи ЛЕД, потужність максимум 10 вт, а в основному 6-7 вт, так як їх декілька на кімнату- мені вистачає. Мультиварка - використовуємо 1-2р на тиждень. 2 роутера - постійно вкл. Телевізор лед 40" - використовуємо 5-6 год/день. Просто для когось вистачає 3 лампи по 6 Вт, для когось мінімум 5 по 20Вт повинно бути (при чому всі лед). В когось пральна машина постійно гріє воду до 90 С, + можливо сушка є. Так само і пилосос в когось квартира 30 кв.м, а в когось дім на 400 кв.м. Просто рахувати по кількості споживачів не зовсім правильно. Лічильник стоїть на площадці. 1 лічильник на 16квартир.
  19. vasul

    Установка ГБО - плюсы и минусы

    Доброго Дозвольте вставити свої 5 коп Я повний чи до повного перестав заправляти роки 2. Коли заправляю на певну суму (але не до повного баку), проїзжаю більше чим заправляю до повного. (Можливо мене так мають на заправках, не знаю). Авто - ВАЗ, 4 покоління ГБО. Пробіг на ГБО 210 тис.км. міняю розхідники. Клапана регулюю десь раз в 30-40 тис. На бензині - 1 раз регулював у 60 тис. Я розумію що моя машина не Вашого рівня, але все ж... (для статистики). Да газ поставив для економії. Хоча просто став ібльше їздити. (Приблизно як ішла одна сума на заправку так і іде, більше км проїзжаю на цю суму).
  20. vasul

    Юмор (без политики)

    Письмо девушки в техподдержку. Дорогая техподдержка. В начале года я обновилась с Бойфренд 5.0 до Муж 1.0 и обнаружила существенное замедление работы системы, это особенно касается приложений Цветы и Драгоценности, которые под Бойфренд 5.0 работали просто идеально. Кроме того, в Муж 1.0. не оказалось таких полезных программ как: Романтика 9.5 и Личное Внимание 6.5, зато установилось куча ненужных программ типа: Премьер-Лига 5.0, НХЛ 3.0 и Бильярд 4.1. Общение 8.0 перестало работать, а Уборка Дома 2.6 при попытке запуска валит всю систему. Я пыталась использовать Нытье 5.3 чтоб починить их, но это не сработало. Что мне теперь делать? Подпись: Отчаявшаяся. ******** Дорогая Отчаявшаяся. В нашей лицензии указано что Бойфренд 5.0 — это развлекательный пакет, а Муж 1.0 — операционная система. Попробуйте запустить утилиту: «Я думала ты любишь меня.exe» и загрузите приложение Слезы 6.2 и не забудьте установить обновление системы Чувство Вины 3.0. Если вы сделаете все правильно, система Муж 1.0 автоматически запустит приложения Драгоценности 2.0 и Цветы 3.5. Однако, учтите, что если вы будете слишком часто использовать эти приложения, система запустит Гнетущее молчание 2.5, Друзья 7.0 или Пиво 6.1. Что касается Пиво 6.1 — это опасная программа-вирус, которая без вашего ведома загрузит приложения Пуканье и Громкий Храп Бета. Но как бы там ни было, НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ, не устанавливайте приложение Теща 1.0 (оно запускает вирус, который перебирает у вас управление всей системой и вы теряете над ней контроль). В дополнение к сказанному — не пытайтесь заново установить Бойфренд 5.0. Они несовместимы с Муж 1.0 и это вызовет крах системы. Напоследок: Муж 1.0 — отличная программа, но у нее ограниченные ресурсы памяти и она очень медленно запускает любые новые приложения. Чтоб увеличить память и улучшить работу системы — предлагаем вам купить несколько новых программ. Мы рекомендуем: Готовка 3.0 и Красивое Нижнее Белье 7.7. Удачи вам! Техподдержка.
×