Перейти до вмісту

vasul

+Підписчик
  • Публікації

    39
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

65 Душка

Про vasul

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

2 272 перегляду профілю
  1. Доброго вечора. Є декілька купюр по 100$, які мають рижуваті пятна (цвіль). В 1 обміннику взагалі не схотіли прийняти, сказали тільки в банку за комісію, в іншому обміннику запропонували взяти за комісію (10-15%). Підкажіть які є можливості їх обміняти (через термінал ПБ наприклад чи валютний вклад на 1 місяць, щоб потім забрати). Перечитав останні пару сторінок - відповіді для себе не знайшов. Буду вдячний за поради.
  2. Что в них плохого? Просто интересуюсь, внешне вроде норм, больше про них не могу ничего сказать.
  3. vasul

    Цена на нефть, бензин

    это сейчас можно по таким ценам купить? если да то подскажите пожалуйста как. Раньше просто никогда не покупал талоны
  4. vasul

    Юмор (без политики)

    Грустная печалька. Скоро наверное будет "не бит, не крашен, и стояла в гараже во время дождя" (одесская предпринимательность).
  5. Доброго дня. Вночі була атака на карти Креді Агриколь банка (зп карти) . Була попитка зняття коштів. У колег по роботі також. Зараз походу іде наступна волна. У когось були подібні випадки?
  6. а в скольких людей зп в валюте (не гривне) или хотя-бы несколько раз в год пересчитывается по курсу?
  7. для тих хто не в курсі. це ціна "бляхи" чи вже з укр номерами?
  8. AmmyyAdmin - непогана програма, але там прив'язка була дуже жорстка до компа. Якщо на TeamViewer були кряки і ломалки то AmmyyAdmin - не помагало нічого. Останній раз користувався AmmyyAdmin десь років 4 назад, можливо з того часу і змінилося...
  9. в моїй уяві образ ідеального телефона: 1) процесор дракон 660-670, aбо 710; 2) батарейка не менше 4 ампер, згоден на 3,5 А якщо буде швидка зарядка. 3) память 4-6/64-128 + карта як варіант. Тип пам'яті ОЗУ LPDDR4X. 4) роздільна здатність екрана максимум fullHD . 5) не лопата. звик до 5 дюймів, розглядаю як варіант 5,5. 6 дюймів думаю що не комфортно, але в руці нетримав. 6) камеру бажано як у Sony Xperia XZ1. P.S. розумію що "губа не дура"
  10. Ваш процесор якраз розглядаю як мінімальний "маст хев". Хотілося щоб був дракон 660-670, або 710.
  11. Підкажіть що можна взяти на заміну старенького Xiaomi Redmi 3 (2/16). Дивився в сторону Mi A2. Що цікавить: 1) повинна бути нормальна камера; 2) адекватний час роботи від 1 заряду; 3) процесор - середнячок.
  12. Kataleya При виборі техніки я "трошки помішаний" на споживанні е/е. тому в мене техніка як правило мінімум А+ з того що Ви написали, холодильник, стіралка (http://www.lg.com/ua/washing-machines/lg-FH0B8ND5 - менше і суттєво. В мене ноутбуки - тому десь приблизно ділимо мінімум на 2, а якщо гарно порахувати то і 4. Мікроволновки і ел. чайника немає. Утюг, фен - не можу порахувати, тому довіряю Вашим цифрам (хоча маю сумніви). як наслідок - мої 80- 90 квт. Коли я повмикаю скрізь світло то максимум буде 90-110Вт/час. 100вт*24*30 = 72 квт/міс (якщо будуть світити цілодобово) / 3 (припускаємо що вони всі світять третину доби, ) = 24 кВт/міс Да можете тут сміятись але в мене лампи максимум 10Вт і їх аж 2 шт. а так в основному 5-8 Вт. ТОму в мене виходить так і як писав раніше, я не ставлю перед собою задачі економить вовсю, а просто не платити за бозна що.
  13. https://eldorado.ua/refrigirator-samsung-rb29fsrndww/p1228156/ Класс энергопотребления A+ Энергопотребление в год 272 кВт - 272/12 = 22.(6)
  14. Ви не уважно читаєте. Пилосос - 2р на тиждень (причому працює максимум на половину потужності https://rozetka.com.ua/ua/14065/p14065/. ) пральна машина LG A++ - використовуємо 1р в 2-3 дня. Частіше в 2 дня чим в 3. Це середньостатистичні дані. Інколи можемо і кожного дня пилососити і стірати. Якщо Ви думаєте, що з цим у мене проблеми, то Ви помиляєтесь. Моя 2-га половинка в деякій мірі аж помішана на чистоті. Вихідні пополам (тобто якісь вихідні вдома, якісь не вдома.) Плита і духовка - газ. Кавоварка є, але останнім часом не дуже використовуємо, макс 2 чашки кави в день. Ми не кавомани. Можемо їсти як вдома так і десь в піцерії, кафе тощо.
×