+Saver Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 и можно бельё в Днепре простирнуть )))) Она сказала что будет без оного ! Цитата
Deffa4ka Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 это удовольствие гедонист=))) Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 а вы выпейте коньяка - снимает чувство страха. с чего снимает чувство??? Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 караул збоченець козерог Судари, напишите свои погонялы по звездам, а нам про вас интересное расскажут о няшности или збоченце. ))) Цитата
ozon1 Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 (змінено) и можно бельё в Днепре простирнуть )))) как в бородатом анеке: та ще и простирнулась Змінено 4 квітня, 2015 користувачем ozon1 Цитата
Deffa4ka Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Я почти не пью...меня Котенок холодными вечерами согревает... срочно в гринпис звонить надо: в Украине уже котенками дома топят!!! Цитата
Lasvegas Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Я почти не пью...меня Котенок холодными вечерами согревает... извращенец Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Она сказала что будет без оного ! так дома же нужно воду и порошок тратить )))) Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 это потому что вам, междузначьям, закон не писан, вы много достигаете, не вливаясь и не застревая на этом эмоционально.Вах, я много достигаю. Мур, мяу, таю-таю-таю на губах, как снежинка таю я в твоооооих руках. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.