Deffa4ka Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 какое культурное слово подобрали )))))))))))))))))))))))) культуру не пропьешь Цитата
ozon1 Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 (змінено) Судари, напишите свои погонялы по звездам, а нам про вас интересное расскажут о няшности или збоченце. ))) Софья для меня попросила, мур-мяу Змінено 4 квітня, 2015 користувачем ozon1 Цитата
+Saver Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 так дома же нужно воду и порошок тратить )))) Мне для такой женщины даже порошка и воды не жалко Я её всю постираю ! Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 (змінено) ща интрига. А что будет? Так, пошла с устрицами наперевес кормить с руки. Ша, интрига. устрицы успевают следом? а то Наперевес может обидеться, что не все пришли Змінено 4 квітня, 2015 користувачем Finn Цитата
Mobile Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 у тельца чувство страха? ... лучше не пробовать пугать... Чувства страха нет только у людей с сломленной психикой-) Цитата
ozon1 Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 ща интрига. А что будет? Так, пошла с устрицами наперевес кормить с руки. Ша, интрига. маникюр хоть не очень дорогой? Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Четвертый тост? для кого-то - первый! Цитата
dirom Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 извращенец не завидуй моему новому клубу... Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Четвертый тост?это универсальный, вне натурального счета. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.