Mobile Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 не дадут, мне тут это. Обещали сюрприз, если Вас напугать. Хочу пугать, хочу интригу. Спокойствие вред, котёнка за шкирку за пианино. Хочу по гороскопу достать. Все равно ж удалят. Плачу в двойне начальник! Ох матушка Россия, не дает она покоя, помнит сына своего-) Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 ах, львица... ну да, вполне=))) козерога вам надо, пожалуй...))а разве львы не едят антилоп? Цитата
Deffa4ka Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 (змінено) Ни в коем случае ! Он не справится !! а скорпион не выдержит=)) Змінено 4 квітня, 2015 користувачем Deffa4ka Цитата
Finn Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 не, ваши - вне зоны доступа=)) может, досягаемости? ))))))))))))))0 Цитата
Photographer Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Львов? пиши по-украински - здесь поймут... и простят )))))) Дякую друже))) приемно що ми одна краіна і одна нація)))) зрештою маю таку думку що ми всі хочемо просто хорошого життя в цілому) Цей тост за друзів) . спасибі за компанію)))) 3 Цитата
Гість Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 ах, львица... ну да, вполне=))) козерога вам надо, пожалуй...)) А попадаются одни Водовары о, девушка леф, класс, вы такие суперские мамы Не знаю, не пробовала Цитата
Deffa4ka Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 а разве львы не едят антилоп? львы едят всех=))) Цитата
ozon1 Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 не дадут, мне тут это. Обещали сюрприз, если Вас напугать. Хочу пугать, хочу интригу. Спокойствие вред, котёнка за шкирку за пианино. Хочу по гороскопу достать. Все равно ж удалят. ну я не знаю. не хочу огорчать . овен прекрасен. а телец терпелив. сука до мозга костей чтоб его вывести из себя нужен план действий годовой, подобно кропотливому плану козерога или девы и на своих они не кидаются 1 Цитата
+Saver Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 а скорпион не выдержит=)) Смотря какой ?! Цитата
Гість Опубліковано: 4 квітня, 2015 Опубліковано: 4 квітня, 2015 львы едят всех=))) А кого не едят, того надкусюють :lol: Цитата
Рекомендовані повідомлення