Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Мойша сказал:

Дякую, значить Ви профі, я б не наважився купити лом, треба добре в цьому розбиратися, які ювелірні вироби, який виробник, який вміст золота, срібла, яка проба ...

Так на любой вилке или ложки есть проба.Берите ляпмс-карандащ или реактив,и будет Вам счастье.Обратите внимание на серебро.По моему оно находится на дне.

Опубліковано
2 минуты назад, lvov210 сказал:

Это именно лом,я другое не беру.Если будите связываться с банками,пролетите.Слишком большая вилка.

Ой ли... Ювелиры лопатой могут принять слитки, дороже чем банк.. да и на вторичке не стесняются это делать... знаю человечка с этого форума, который с удовольствием поможет освободить Вас от этого тяжёлого металла по очень хорошей цене. Так что...

Опубліковано
1 минуту назад, Helios2 сказал:

Ой ли... Ювелиры лопатой могут принять слитки, дороже чем банк.. да и на вторичке не стесняются это делать... знаю человечка с этого форума, который с удовольствием поможет освободить Вас от этого тяжёлого металла по очень хорошей цене. Так что...

Спасибо,но думаю что это еще не цена для металлов.

Опубліковано
Только что, lvov210 сказал:

это еще не цена для металлов.

Не призываю от него избавляться именно сейчас. Ценник на рыжик прёт вверх, правда недельку назад на 200 Трампов откатились, а на днях сотку догнали за 2 дня...  1700 уже видели.. думаю и это не предел.

Опубліковано
9 минут назад, Oleg1 сказал:

. Якщо при стабільному розвитку світової економіки рекомендують тримати в золоті 10 % накопичених коштів  То в  даній ситуаці на мій погляд в корзині накопичених коштів валют золото має займати 50 % . Тому що всі країни світу будуть одночасно або з деяким інтервалом включати друкарський станок таким чином обезцінюючи свою гроші . Крім того у віддаленій перспективі ( при загостренні економічної ситуації ) можливий перехід від готівкових грошей до цифрових

В золоте держать 50%? Смело. Посчитайте маржу на входе-выходе в 100 граммовый слиток. Учтите колебания и то, что цена золота сейчас близка к историческим пикам. И после этого приведите аргумент в пользу золота. 
Или речь о ломе, купленном за полцены, плюс знакомый ювелир, который всегда заберет? Тогда возможно.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
9 минут назад, lvov210 сказал:

Легко!В каждом городе есть скупка или ломбарды.Можно там.Для ленивых есть Виолити,но там нужно мониторить.

:) Я ж не просто спросил, как купить, а "как купить и не лохануться". Если Вы легко отличаете золотой лом от позолоченной меди или бронзы, тогда да. 
Я лично за такое не возьмусь...

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Mozart сказал:

:) Я ж не просто спросил, как купить, а "как купить и не лохануться". Если Вы легко отличаете золотой лом от позолоченной меди или бронзы, тогда да. 
Я лично за такое не возьмусь...

А удельный вес легко подделать?Смотрите,20франковик весит 6,4-6,45 грм в зависимости от состояния.Вопрос из школьной программы.Если это медь позолоченная,то вес будет таким?

8 минут назад, Mozart сказал:

В золоте держать 50%? Смело. Посчитайте маржу на входе-выходе в 100 граммовый слиток. Учтите колебания и то, что цена золота сейчас близка к историческим пикам. И после этого приведите аргумент в пользу золота. 
Или речь о ломе, купленном за полцены, плюс знакомый ювелир, который всегда заберет? Тогда возможно.

Это не пик.Если Вы разбираетесь в бумаге,то как можете прокомментировать триллион выделяемый на борьбу с вирусом?Его откуда возьмут?И еще.Нет такого "полцены".Есть же котировки.На сегодня это 1600 за унцию,а за 800 Вы не возьмете

Змінено користувачем lvov210
Опубліковано

В строковій перспективі (10-15 років) збереження заробленого капіталу має зміст купівля нерухомості (житла), так пишуть підручники.
Але не все так однозначно зараз. 10-ть років тому, це був чудовий варіант, сьогодні вже є сумніви. Зокрема, динамічне зростання комунальних, і поступове наближення до європейських тарифів. Перенасичення ринку, тобто час експозиції (пропонування може тривати більше  року). Значні капіталовкладення в ремонт, для здачі в оренду і т.д. 
Розумію, що легких заробітків не буває, шансів пролетіти з нерухомістю є набагато більше чим при конвертації заробленого у валюту.

Опубліковано
6 минут назад, Мойша сказал:

В строковій перспективі (10-15 років) збереження заробленого капіталу має зміст купівля нерухомості (житла), так пишуть підручники.
Але не все так однозначно зараз. 10-ть років тому, це був чудовий варіант, сьогодні вже є сумніви. Зокрема, динамічне зростання комунальних, і поступове наближення до європейських тарифів. Перенасичення ринку, тобто час експозиції (пропонування може тривати більше  року). Значні капіталовкладення в ремонт, для здачі в оренду і т.д. 
Розумію, що легких заробітків не буває, шансів пролетіти з нерухомістю є набагато більше чим при конвертації заробленого у валюту.

Купівля має зміст не під час кризи, а десь через 1-2 роки після неї.

Опубліковано (змінено)
20 минут назад, Mozart сказал:

Якщо 

20 минут назад, Mozart сказал:

Дана ситуація провокує економічну світову кризу та валютні війни тому золото може легко переписати максимум 1800 $ за тройську унцію . Відносно входження і виходу із золота завжди є оптимальний варіант просто Ви над цим не думали 

Змінено користувачем Oleg1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...