Перейти до вмісту

Oleg1

+Підписчик
  • Публікації

    213
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Oleg1

  1. Oleg1

    Forex Today

    Моя особиста думка євро буде слабнути відносно долара зважаючи на близькість зимового періоду , які температурні режими чекають на Європу і чи вистачить її наявних енергоресурсів , які ціни на них будуть теж незрозуміло , рівень цін на енергоресурси та їх достатьна кількість це один із факторів який впливає на стан економіки єврозони .Коли стане зрозуміло що Європа успішно пройшла зимовий період тоді на мій погляд євро почне зміцнюватися
  2. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Викладіть свій «реальний « прогноз , це вітка прогноз курса долара , яка зобов’язує дописувачів до предметного прогнозу а не просто констанцію фактів або філософії
  3. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    «Раз пішла така п’янка “ можливо щоб Денис оголосив свій прогноз помісячно . Минулого року його неймовірний прогноз справдився .
  4. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Додайте якщо не важко графік прогнозу Ореста якого прогнози в довгу часто справджуються
  5. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ще можна прогнозувати вартість грошової одиниці опираючись на фундаментальний та технічний аналіз в країнах з самодостатньою та відносно стабільною економікою та стійкими владними інститутами в наш турболетний час ( наприклад США ) , хоча там теж «чорний лебідь « прилітав . В нашій країні це невдячна справа , похибка прогнозу на рік в розрізі по місяцях плюс мінус одна гривня це ще за щастя . В основному вдалий прогноз більше базується на інтуїції людини а не на математичних розрахунках .
  6. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тоді по іншому поставлю питання . До якого рівня бачите зміст заходити в долар якщо не буде загострення на сході країни , виходячи з сезонного і закономірного послаблення гривні .
  7. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Орест , який прогнозуєте мінімальний курс долара на наступний рік виходячи з сьогоднішніх реалій ?
  8. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    При даній відносно благополучній економічній ситуації НБУ виглядає всемогутній . Але як тількі поміняється стан економіки країни в силу різних причин ( пригадаємо 2014 - 2015 роки ) він як і всі ми буде плисти по течії і мало впливати на ситуацію курсоутворення
  9. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це деталі , основне результат . Нам і без повернення результат буде одинаковий . Проблема в неефективності роботи всіх інститутів влади
  10. Чи видала ДАБІ дозвіл на початок експлуатації будинку та чи присвоєний будинку почтовий адрес ? Якщо ні тоді проблеми з комунікаціями можуть бути надовго .
  11. Нерухомість не той товар який легко продати на піку ціни і купити на спаді . Люди які купляють нерухомість для подальшої здачі прискіпливо підбирають нерухомість і тут має місце багато факторів : локація , поверховість , планування , кількість кімнат , природня освітленість і т. д . Тому щоб купити її потрібно затрати багато часу і не факт що будуть добрі варіанти . Крім того хто здає нерухомість під здачу переслідують в основному одне завдання отримання пасивного доходу ( має місце консервативна стратегія ) тому в « гірки “ ніхто грати не буде . Передбачити піки та спади ціни на нерухомість не так просто , сам чекав коли увели короновірусний карантин суттєвий спад на нерухомість на жаль він не відбувся .
  12. Агенції основне почати спілкуватись з людиною яка хоче купити нерухомість давши фіктивні оголошення з «солодкими « цінами . В процесі спілкування пропонують те що є в наявності . Для того щоб купити квартиру без посередницьких витрат подивіться наявність квартир в ЖК яке Вас цікавить від власників квартир на ОЛХ там більш правдоподібна ситуація . Треба зрозуміти що в ЖК які користуються попитом квартира в зданому будинку по переуступці від власника буде дорожче ніж в забудовника на стадії будівництва .
  13. Я Вам дав пораду на основі власного досвіду , як спілкуватись ? Пояснити ситуацію ,зацікавити матеріально - перевірено , спрацьовує . Зрозуміло за шоколадку інформацію Вам не дадуть .
  14. Якщо Ви зробили дзвінок до ріелтора і переконались що дісно квартира яка Вас цікавить продається тоді щоб вийти на власника квартири потрібно звернутись до керівника жеку якщо будинок зданий в експлуатацію або менеджера по продажах цього Жк якщо він нездатний На основі планування квартири , на якому поверсі вона заходиться , кількості кімнат можна визначити номер квартири та телефон власника , зрозуміло потрібні дані Вам представлять за винагороду .
  15. При союзі теж по різному будували особливо в епоху «застою « , якість будівництва залежала від важливості об’єкту . Там де був жорсткий контроль надійність відповідала вимогам СНІПа а де його не було все залежало від людського фактора . Мало місце розкрадання будівельних матеріалів , пянство внаслідок чого якість будівництва була низька . Особливо гостро показав низьку якість будівництва при союзі землетрус в місті Спітак ( експертиза після землетрусу показала невідповідність СНІПу розчину та будівельних матеріалів) .
  16. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Крім підприємств які працюють на експорт та імпорт товарів є велика частина економіки яка працює на внутрішній ринок , при різкій девальвації гривні є великий лаг коли ціни на продукцію та послуги неростуть тому що зменшується купівельна спроможність населення відповідно падаєть прибутки цих підприємств . Термін окупності вкладень в такому випадку розтягується по часі . Звідси великі ризики інвестицій в бізнес ( технологій та імпортного обладнання )який працює на внутрішній ринок .
  17. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви спрощено підходите до економічного аналізу курсу долара в залежності від грошової маси доводячи в своєму дописі що він залежить від одного фактора Економіка яку обслуговує грошову маса міняється з часом , може рости так і звужуватись крім того в руках НБУ є інструменти які в певний момент можуть зменшувати грошову масу . Тенденція до знецінення грошової одиниці присутня в усіх країнах світу , такий зараз фінансовий порядок у світі . Тепер щодо Вашого прогнозу курсу долара 75 гр , чому саме 75 а не 29 або 100 гр за долар з Ващого графіку незрозуміло . В студентському середовищі такий прогноз називається «стеля « . Відносно аналізу щодо залежності занепаду економіки України від вартості енергоресурсів теж спрощений підхід опираючись на тільки один фактор вартості енергоресурсів щодо бізнесу Мені теж неподобається що є дискримінація по вартості енергоресурсів для бізнесу . Але для того щоб знайти дісно об’єктивні причини потрібно проаналізувати структуру собівартості продукції в наведених Вами країнах по галузях господарсва , та яку частку в собівартості продукції займають енергоресурси . Також потрібно проаналізувати вартість енергозатрат на випуск одиниці продукції в певній галузі . В нашій країні збереглась металургія яка сама по собі вимагає великих енергозатрат що суперечить Вашому допису .
  18. Oleg1

    Прогноз курса доллара к гривне

    Підкажіть високорентабельну працюючу бізнес-ідею тут же появиться багато охочих її втілити незважаючи на погані інвестиційні умови .
  19. На мій погляд інформація про проблеми кредитування малого та середнього бізнесу в Україні є надуманими . Виходячи з даною екомічною ситуації в Україні та світі та ризикі які виникають для бізнесу , кредити можуть собі дозволити підприємства які мають запас міцності з високою рентабельністю але вони за рахунок своїх прибутків можуть забезпечувати собі розвиток. Бізнесу з низькою рентабельністю великі ризики брати кредити в даній ситуації і тут не залежить від розміру відсотків по кредиту . Тільки для підприємств які створюються з нуля в нішах де можливі високі прибутки є сенс отримати кредит є складнощі їх отримати , в такому випадку потрібно шукати інвесторів . Така ситуація в економіці в прицмпі супроводжує нас весь час тому і розвиваються ті галузі де швидка окупність в довгу працювати великі ризики
×