йцукен Опубліковано: 24 вересня, 2022 Опубліковано: 24 вересня, 2022 12 минут назад, Mozart сказал: Название УЖЕ изменили. Осталось национализировать. Совершенно не понятно зачем. Банк работает, жалоб на задержки платежей\депо нету. Пусть себе продолжает работать в том же, подсанкционном, режиме. 2 Цитата
alibob Опубліковано: 24 вересня, 2022 Опубліковано: 24 вересня, 2022 2 години тому, Mozart сказав: Название УЖЕ изменили. Осталось национализировать. ВЖЕ ПОЧАЛИ процес перейменування. "Повністю завершити процес перейменування планують у грудні цього року." https://hromadske.ua/posts/nacbank-pogodiv-perejmenuvannya-alfa-banku-v-ukrayini-na-sens-bank-ustanova-ne-hoche-asociyuvatisya-z-rf Цитата
bogdan85 Опубліковано: 24 вересня, 2022 Опубліковано: 24 вересня, 2022 5 часов назад, Mozart сказал: Название УЖЕ изменили. Осталось национализировать. Чи є зараз якісь серйозні проблеми у банку? Які перспективи у Сенс Банку в найближчі три місяці? Мене цікавить покупка валюти за гривню з подальшим розміщенням на 3-місячний депозит. Цитата
Анджелина Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 13 часов назад, bogdan85 сказал: Чи є зараз якісь серйозні проблеми у банку? Які перспективи у Сенс Банку в найближчі три місяці? Мене цікавить покупка валюти за гривню з подальшим розміщенням на 3-місячний депозит. Тоже пока на паузе с покупкой валюты у них на депозит. Гривну то вернут со счетов в случае если "всё", а вот что будут делать с именно этими депо с покупкой валюты по 37 не понятно. У меня нет опыта забирания валюты из неплатежеспособных банков. Сомневаюсь что там отдавали валюту. Так и с этими депо поступят. 1 Цитата
Лев Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 13 часов назад, bogdan85 сказал: Чи є зараз якісь серйозні проблеми у банку? Які перспективи у Сенс Банку в найближчі три місяці? Мене цікавить покупка валюти за гривню з подальшим розміщенням на 3-місячний депозит. Я взагалі то рахую,що на сьогодні це один з найкращих банків України,якщо не найкращий.За своїми пропозиціями банківських продуктів(як у відділенні,так і онлайн).За % на депо+величезна різноманітність депо-пропозицій від 7-14-29 днів,і до 5 років.Ну і хоч якісь % на валютні депо є,від 2,5%.А не так як практично в усіх інших-0.1%, чи и взагалі 0.01% річних. Ризики-!?!Вони наразі такі як і у 80% банків України.І я не розумію навіщо комусь з нашіх(адекватних)знадобиться топити такий собі немаленькій банк.Ну і як я вже писав Sens наразі дійсно радує своїми дуже цікавими пропозиціями.В них можна купити багато різноманітних акцій європейських та й світових компаній.Ну і ціні папери та військові облігації України можна придбати-і не тільки гривневі,а й в євро та в доларі.Ну і звичайно валютне депо з гривневої картки вже можна відкрити.І саме цікаве,що все вище перераховане можна зробити онлайн,що наразі є дуже важливим в нашій загальній ситуації. Я не агітую за цей банк.Кожен з нас обирає сам,як йому бути.Я просто описав те з чим стикався сам.Я кл.цього банку вже з пів року напевно.В більшості часу я користуюсь sens онлайн. Маю надію,що ця інформація комусь допоможе. 1 2 3 1 Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 20 годин тому, Mozart сказав: Название УЖЕ изменили. Осталось национализировать. Сенс Банк онлайн банкінг, а вивіски ше висять старі на вулицях, помоїму дето з листопада начнуть міняти 1 Цитата
Twin Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 45 минут назад, Анджелина сказал: Тоже пока на паузе с покупкой валюты у них на депозит. Гривну то вернут со счетов в случае если "всё", а вот что будут делать с именно этими депо с покупкой валюты по 37 не понятно. У меня нет опыта забирания валюты из неплатежеспособных банков. Сомневаюсь что там отдавали валюту. Так и с этими депо поступят. Все по стандартній схемі, у разі ліквідації фгв виплачує грн по курсу нбу на день ліквідації. Тобто по 36,56 якраз і тримають цей курс до останнього. 1 Цитата
Анджелина Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 1 час назад, Лев сказал: депо+величезна різноманітність депо-пропозицій від 7-14-29 Ризики-!?!Вони наразі такі як і у 80% банків України.Ну і як я вже писав Sens наразі дійсно радує своїми дуже цікавими пропозиціями.В них можна купити багато різноманітних акцій європейських та й світових компаній.Ну і ціні папери та військові облігації України можна придбати-і не тільки гривневі,а й в євро та в доларі.Ну і звичайно валютне депо з гривневої картки вже можна відкрити.І саме цікаве,що все вище перераховане можна зробити онлайн,що наразі є дуже важливим в нашій загальній ситуації. В том то и дело что всё так заманчиво, а такого не бывает просто так. Не в то время живём, чтобы получать подарки. Да и депо по 37 за доллар они сделали несколько дней назад. Может и знали что-то. 1 1 2 Цитата
Анджелина Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 38 минут назад, Twin сказал: Все по стандартній схемі, у разі ліквідації фгв виплачує грн по курсу нбу на день ліквідації. Тобто по 36,56 якраз і тримають цей курс до останнього. Да. Точно. Вспомнила. А тут даже в минус опять будет. Депо ведь по 37, а то и выше. 2 Цитата
Lora20014 Опубліковано: 25 вересня, 2022 Опубліковано: 25 вересня, 2022 3 часа назад, Анджелина сказал: Тоже пока на паузе с покупкой валюты у них на депозит. Гривну то вернут со счетов в случае если "всё", а вот что будут делать с именно этими депо с покупкой валюты по 37 не понятно. У меня нет опыта забирания валюты из неплатежеспособных банков. Сомневаюсь что там отдавали валюту. Так и с этими депо поступят. У меня есть((( свежий опыт-мегабанк. Даже не сомневайтесь, всю валюту выдают гривной по курсу на день признания банка неплатежеспособным. Только когда Приватбанк национализировали, вкладчики не пострадали, но собственно банк и не был выведен с рынка 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення