Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
05.06.2023 в 07:15, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Менеджер банку сказала що їх керівництво попередило,що 16 Червня пройде націоналізація банку,і буде нове керівництво,якось так

Я позвонил своей манагерше и она сказала что сразу передадут некому польскому пану банк... 

Опубліковано:

Дві новини в мобільному додатку Sense bank:blush::

1) З 17 червня банк переходить на новий SWIFT-код, а старий діятиме впродовж перехідного періоду - до 15 липня.

2) У Sense bank новий банк-кореспондент у Польщі, а саме PKO Bank Polski SA, в якому були відкриті рахунки в польських злотих та євро.

• Лайк 2
  • Дякую 3
  • Подобається 1
  • 2 weeks later...
Опубліковано: (змінено)

Остогид підвішений стан банки і інфо-кампанія навколо.
Зважився і декілька днів тому забрав валютний депо.
Так, потрібне передзамовлення по телефону, видача на 5-й календарний день, видають еквівалент 100тис. грн за раз.

Змінено користувачем 200314
Опубліковано:
26 хвилин тому, 200314 сказав:

Остогид підвішений стан банки і інфо-кампанія навколо.
Зважився і декілька днів тому забрав валютний депо.
Так, потрібне передзамовлення по телефону, видача на 5-й календарний день, видають еквівалент 100тис. грн за раз.

Незнаю як ви ,но я подружився з дівчатами банку, беру без предзаказу в нормах ліміту,просто дзвоню менеджерам банку і втой самий день забираю в межах ліміту ,головне їм говорити я вам згодом ще принесу долларів ,просто мені зараз дуже потрібно, і смайлики вони дуже просять ставити після обслуговування,незнаю певне премії за них мають, тай таке Ну і поповоду нерозберихи збанком,сказали мені сьогодні ті самі дівчата що в П'ятницю остаточно вже банк націоналізують,вже навіть керівництво банку нове погоджено,Тай таке 

• 4 weeks later...

Наскільки ця новина є поганою для депозиту в цьому банку?
І чи означає, що цей банк ліквідують?
Ухвалено рішення про виведення з ринку АТ "СЕНС БАНК": Фонд гарантування вкладів запроваджує тимчасову адміністрацію, НБУ звернувся до Уряду України щодо участі держави

https://bank.gov.ua/ua/news/all/uhvaleno-rishennya-pro-vivedennya-z-rinku-at-sens-bank-fond-garantuvannya-vkladiv-zaprovadjuye-timchasovu-administratsiyu-nbu-zvernuvsya-do-uryadu-ukrayini-schodo-uchasti-derjavi

Змінено користувачем upl
Опубліковано:
21.06.2023 в 18:48, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Незнаю як ви ,но я подружився з дівчатами банку, беру без предзаказу в нормах ліміту,просто дзвоню менеджерам банку і втой самий день забираю в межах ліміту ,головне їм говорити я вам згодом ще принесу долларів ,просто мені зараз дуже потрібно, і смайлики вони дуже просять ставити після обслуговування,незнаю певне премії за них мають, тай таке Ну і поповоду нерозберихи збанком,сказали мені сьогодні ті самі дівчата що в П'ятницю остаточно вже банк націоналізують,вже навіть керівництво банку нове погоджено,Тай таке 

Ну ШО там, як там?
ШО кажуть подруги з банку, за смайлик без передзамовлення приходь завтра забирай?

Опубліковано:
5 часов назад, 200314 сказал:

Ну ШО там, як там?
ШО кажуть подруги з банку, за смайлик без передзамовлення приходь завтра забирай?

А ,шо нетак вам ? Я був правий тільки з днем прогадав націоналізаці даного Банку

Відзавтра у банку буде запроваджена тимчасова адміністрація Фонду гарантування вкладів фізосіб. 

Під час тимчасової адміністрації банк функціонує у звичайному режимі, жодних додаткових обмежень зі сторони Фонду гарантування 

переходить в державну власність як і Приват Банк перейшов.Просто процедура така: коли завтра вводять тимчасову адміністрацію і фонд гарантування,сам банк працюватиме в звичайному режимі,ну може панікьори нерозібравшись в даній ситуації побіжать в найближче відділення ламати двері,а так після введення в банк всіх цих процедур ,буде рішення Кабінету Міністрів про Націоналізацію даного Банку 🇺🇦

Опубліковано:
4 години тому, upl сказав:

Наскільки ця новина є поганою для депозиту в цьому банку?
І чи означає, що цей банк ліквідують?
Ухвалено рішення про виведення з ринку АТ "СЕНС БАНК": Фонд гарантування вкладів запроваджує тимчасову адміністрацію, НБУ звернувся до Уряду України щодо участі держави

https://bank.gov.ua/ua/news/all/uhvaleno-rishennya-pro-vivedennya-z-rinku-at-sens-bank-fond-garantuvannya-vkladiv-zaprovadjuye-timchasovu-administratsiyu-nbu-zvernuvsya-do-uryadu-ukrayini-schodo-uchasti-derjavi

Буквально на днях задав питання голові НБУ Андрію Пишнему в коментарях на його сторінці в фейсбуці от і він зреагував

IMG_20230720_225419.jpg

Щойно з Львів 5 від. Забрав норму все спокійно. Хіба всі трохи розстроєні, що банк буде державним. Керівництво все поміняли. Дол. всі 2006 року

Змінено користувачем 2PAC SHAKUR