dmsa Опубліковано: 8 червня, 2023 Опубліковано: 8 червня, 2023 05.06.2023 в 07:15, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Менеджер банку сказала що їх керівництво попередило,що 16 Червня пройде націоналізація банку,і буде нове керівництво,якось так Я позвонил своей манагерше и она сказала что сразу передадут некому польскому пану банк... 1 Цитата
Modestus Опубліковано: 13 червня, 2023 Опубліковано: 13 червня, 2023 Дві новини в мобільному додатку Sense bank: 1) З 17 червня банк переходить на новий SWIFT-код, а старий діятиме впродовж перехідного періоду - до 15 липня. 2) У Sense bank новий банк-кореспондент у Польщі, а саме PKO Bank Polski SA, в якому були відкриті рахунки в польських злотих та євро. 2 3 1 Цитата
200314 Опубліковано: 21 червня, 2023 Опубліковано: 21 червня, 2023 (змінено) Остогид підвішений стан банки і інфо-кампанія навколо. Зважився і декілька днів тому забрав валютний депо. Так, потрібне передзамовлення по телефону, видача на 5-й календарний день, видають еквівалент 100тис. грн за раз. Змінено 21 червня, 2023 користувачем 200314 Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано: 21 червня, 2023 Опубліковано: 21 червня, 2023 26 хвилин тому, 200314 сказав: Остогид підвішений стан банки і інфо-кампанія навколо. Зважився і декілька днів тому забрав валютний депо. Так, потрібне передзамовлення по телефону, видача на 5-й календарний день, видають еквівалент 100тис. грн за раз. Незнаю як ви ,но я подружився з дівчатами банку, беру без предзаказу в нормах ліміту,просто дзвоню менеджерам банку і втой самий день забираю в межах ліміту ,головне їм говорити я вам згодом ще принесу долларів ,просто мені зараз дуже потрібно, і смайлики вони дуже просять ставити після обслуговування,незнаю певне премії за них мають, тай таке Ну і поповоду нерозберихи збанком,сказали мені сьогодні ті самі дівчата що в П'ятницю остаточно вже банк націоналізують,вже навіть керівництво банку нове погоджено,Тай таке 2 Цитата
upl Опубліковано: 20 липня, 2023 Опубліковано: 20 липня, 2023 (змінено) Наскільки ця новина є поганою для депозиту в цьому банку? І чи означає, що цей банк ліквідують? Ухвалено рішення про виведення з ринку АТ "СЕНС БАНК": Фонд гарантування вкладів запроваджує тимчасову адміністрацію, НБУ звернувся до Уряду України щодо участі держави https://bank.gov.ua/ua/news/all/uhvaleno-rishennya-pro-vivedennya-z-rinku-at-sens-bank-fond-garantuvannya-vkladiv-zaprovadjuye-timchasovu-administratsiyu-nbu-zvernuvsya-do-uryadu-ukrayini-schodo-uchasti-derjavi Змінено 20 липня, 2023 користувачем upl Цитата
200314 Опубліковано: 20 липня, 2023 Опубліковано: 20 липня, 2023 21.06.2023 в 18:48, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Незнаю як ви ,но я подружився з дівчатами банку, беру без предзаказу в нормах ліміту,просто дзвоню менеджерам банку і втой самий день забираю в межах ліміту ,головне їм говорити я вам згодом ще принесу долларів ,просто мені зараз дуже потрібно, і смайлики вони дуже просять ставити після обслуговування,незнаю певне премії за них мають, тай таке Ну і поповоду нерозберихи збанком,сказали мені сьогодні ті самі дівчата що в П'ятницю остаточно вже банк націоналізують,вже навіть керівництво банку нове погоджено,Тай таке Ну ШО там, як там? ШО кажуть подруги з банку, за смайлик без передзамовлення приходь завтра забирай? 2 1 Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано: 20 липня, 2023 Опубліковано: 20 липня, 2023 5 часов назад, 200314 сказал: Ну ШО там, як там? ШО кажуть подруги з банку, за смайлик без передзамовлення приходь завтра забирай? А ,шо нетак вам ? Я був правий тільки з днем прогадав націоналізаці даного Банку Відзавтра у банку буде запроваджена тимчасова адміністрація Фонду гарантування вкладів фізосіб. Під час тимчасової адміністрації банк функціонує у звичайному режимі, жодних додаткових обмежень зі сторони Фонду гарантування переходить в державну власність як і Приват Банк перейшов.Просто процедура така: коли завтра вводять тимчасову адміністрацію і фонд гарантування,сам банк працюватиме в звичайному режимі,ну може панікьори нерозібравшись в даній ситуації побіжать в найближче відділення ламати двері,а так після введення в банк всіх цих процедур ,буде рішення Кабінету Міністрів про Націоналізацію даного Банку 🇺🇦 1 Цитата
+escobar Опубліковано: 20 липня, 2023 Опубліковано: 20 липня, 2023 Ну да Главное что банк НЕ признан неплатежеспособным 1 Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано: 20 липня, 2023 Опубліковано: 20 липня, 2023 4 години тому, upl сказав: Наскільки ця новина є поганою для депозиту в цьому банку? І чи означає, що цей банк ліквідують? Ухвалено рішення про виведення з ринку АТ "СЕНС БАНК": Фонд гарантування вкладів запроваджує тимчасову адміністрацію, НБУ звернувся до Уряду України щодо участі держави https://bank.gov.ua/ua/news/all/uhvaleno-rishennya-pro-vivedennya-z-rinku-at-sens-bank-fond-garantuvannya-vkladiv-zaprovadjuye-timchasovu-administratsiyu-nbu-zvernuvsya-do-uryadu-ukrayini-schodo-uchasti-derjavi Буквально на днях задав питання голові НБУ Андрію Пишнему в коментарях на його сторінці в фейсбуці от і він зреагував Цитата
2PAC SHAKUR Опубліковано: 21 липня, 2023 Опубліковано: 21 липня, 2023 (змінено) Щойно з Львів 5 від. Забрав норму все спокійно. Хіба всі трохи розстроєні, що банк буде державним. Керівництво все поміняли. Дол. всі 2006 року Змінено 21 липня, 2023 користувачем 2PAC SHAKUR 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення