Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я правильно понял, чем больше нефть с рублем провалится, тем сильнее гривна укрепится? Распишете эту связь?

Ні. Чим більше буде просідати нафта і рубль І ПРИ ЦЬОМУ буде мінімальний ріст в пару коп або стабільна чи ще краще укріплятися грн то це буде все більше говорити про відвязку від парочки нафта-рубль. Подивіться графік нафта-рубль-гривня за останій рік вони практично ідентичні якщо не брати до уваги невелику (до місяця) часову різницю.

Ось якщо така відвязка буде тоді і можна буде прогнозувати курс як і це годиться по економічних показниках, новинах, притоку чи відтоку інвесторів і т.д.

Опубліковано

Надо реально оценивать ситуацию и тогда будет проще. Достаточно посмотреть как формируется сейчас межбанк и сколько заявок просто вслепую режут.

огласите весь список, пожалуйста © (или ссылку откуда брать инфу)

Хорошее замечание. В данный момент - режут мало. Подробности - на ветке "Межбанк" от коллеги Lasvegas'а.

Опубліковано

.....

Умение взять свое, задавив в себе жабу, дано далеко не каждому...

А ждать 22 можно очень долго...

Я один из тех, кто жабу не задавил. У меня даже в спокойные времена "стабильного 8" не было столько гривны, как сейчас - с конца марта не купил ни одного доллара и еще слил $10 тыс. недавно по 24,40.

Продолжаю верить в предстоящий ручной загон доллара вниз.

Опубліковано

Даже не надейтесь :) Не будет никакой "отвязки" в ближайшие 2-3 года...

Кстати, "спуск рубля і нафти" - это как? Они ж в противофазе ходят. Нефть растет - рубль укрепляется, и наоборот. Т.е. одновременно упасть они в принципе не могут.

Народ, ну вы хоть немного матчасть учите :)

Спуск нафти в ціні(здешевлення) і спуск рубля як валюти в ціні (здешевлення по відношенню до бакса)

Моцарт, я не то шо надіюся, я мрію, мрія буде здійсненна коли буде вище мною описане напротязі місяця, до 24.08.2015 якщо не буде різкого скачка а лише копійки ато і укріплення грн це і буде відвязка.

А тепер вангую: до 10.08.2015 рубль приблизиться до мітки 70 р за 1 бакс. При умові що нафта піде і далі такими темпами до 25.08.2015 ми побачим і 80 може і 85.

Вангую якщо не буде відвязки гривні від парочки рубль-нафта: з 20.08.2015 паніка на ринку, можемо й побачити і більше 40-43 на налі.

Якщо відвязка БУДЕ то лише незначні коливання в межах 1 грн як вверх так і вниз.

Опубліковано

Ожидаю сегодня повторение понедельника этой недели - до обеда вниз, затем отскок и продолжение медленного постепенного роста в сторону 24, затем вниз, но уже ближе к середине след. недели. Поскольку рынок сейчас наполнен ожиданиями отката доллара - его-то и не будет сейчас - теория рефлексивности фондовых рынков в действии. Также возможен сегодня рост на межбанке. 

Опубліковано

Бакс

Спуск нафти в ціні(здешевлення) і спуск рубля як валюти в ціні (здешевлення по відношенню до бакса)

Моцарт, я не то шо надіюся, я мрію, мрія буде здійсненна коли буде вище мною описане напротязі місяця, до 24.08.2015 якщо не буде різкого скачка а лише копійки ато і укріплення грн це і буде відвязка.

А тепер вангую: до 10.08.2015 рубль приблизиться до мітки 70 р за 1 бакс. При умові що нафта піде і далі такими темпами до 25.08.2015 ми побачим і 80 може і 85.

Насколько я понял, ниже 78, по-моему, не получится. Это их М2/ЗВР .

Опубліковано

Lasvegas нынче в отпуске. Информации нет.

Думал, что ошибся, ссылки не могу найти, но с понедельника резали достаточно существенно. На межбанке есть спрос на валюту и даже позитивные новости его не сбили, уход вниз на ЧР временно явление, хорошо если б хотя бы дошли до 23, меньше при условии договорённостей  с кредиторами, в промежутке 2 недель, о реструктуризации 15 млрд., но в это слабо верится.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...