Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Считаю..что ушли под 27 на продаже не на долго...что под вечер и подтвердилось...Завтра "возможно" ещё будут попытки..

НО..смотрим теперь вверх..

Змінено користувачем nord555a
Опубліковано
5 минут назад, =boroda= сказал:

может слегка и погорячился на счёт завтра,но на выхи увидим:ph34r:да и с нашим рынком падать долго,а как в рост,так 20 коп. за пол дня легко или я не прав?

Это да. Тут не поспоришь. Особенно сейчас, в декабре...

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Mozart сказал:

Это да. Тут не поспоришь. Особенно сейчас, в декабре...

ну так мы здесь и сейчас все понимаем,что бюджетная гривна пойдёт,но гадаем когда,вот в чём вопрос,вот я и предполагаю,что дадут к концу следующей недели,вот и будут мои однодумцы гнать курс вверх не дожидаясь часа Ч когда уже будет поздно и будут говорить *вчера было в самый раз*

Змінено користувачем =boroda=
Опубліковано
11 година тому, =boroda= сказав:

ну так мы здесь и сейчас все понимаем,что бюджетная гривна пойдёт,но гадаем когда,вот в чём вопрос,вот я и предполагаю,что дадут к концу следующей недели,вот и будут мои однодумцы гнать курс вверх не дожидаясь часа Ч когда уже будет поздно и будут говорить *вчера было в самый раз*

Вот Арбуз то же нервничает...

Экс-глава НБУ предупредил о долларе по 30 гривен

http://korrespondent.net/business/financial/3784148-eks-hlava-nbu-predupredyl-o-dollare-po-30-hryven

Опубліковано

З якого це дива дехто чекає підйому курсу доллара? Ну, припустимо, дадуть гривню - так шо, хіба під новий рік нема куди її потратити як тільки купувати доллари? Навпаки: вчора здав пару соток - готую подарунки для сім"ї на свято Миколая і новий рік. Це ще тільки подарунки, дрібнички. А потім піде їжа, корпоративи - прийдеться ще міняти доллари на гривні... Я думаю до Нового року доллар відносно гривні впаде.

Опубліковано
9 минут назад, igorsolop сказал:

З якого це дива дехто чекає підйому курсу доллара? Ну, припустимо, дадуть гривню - так шо, хіба під новий рік нема куди її потратити як тільки купувати доллари? Навпаки: вчора здав пару соток - готую подарунки для сім"ї на свято Миколая і новий рік. Це ще тільки подарунки, дрібнички. А потім піде їжа, корпоративи - прийдеться ще міняти доллари на гривні... Я думаю до Нового року доллар відносно гривні впаде.

Вы не пишите о своих тратах- есть еще "кабанчики", которым дают мешками:). Они делают погоду на рынке... 

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Floridor сказал:

А трохи далі прослідкувати шлях тієї гривні, яку ви витратите на свята, не пробували?

Ну, так я ж і написав:

28 минут назад, igorsolop сказал:

Я думаю до Нового року доллар відносно гривні впаде.

Про "після Нового року" я нічого не казав :) 

Побачим, уже недовго залишилось чекати...

Змінено користувачем igorsolop

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...