Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

Якщо кінець листопада - останній тиждень місяця (а саме це мав на увазі),а початок грудня - перший тиждень, то за днів десять, і в такі відрізки, курс може і на цілу грн відрізнятися... Як на мене, то нехай буде і 28,5 і 29 і навіть 30. Тільки в тому Вашому одному рядочку, мабуть, аргументації і обгрунтування трохи замало.

П.С. Там ще по Центренерго на днях в районі 300 тис уо...

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 3

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 минуты назад, orest777 сказал:

Якщо кінець листопада - останній тиждень місяця (а саме це мав на увазі),а початок грудня - перший тиждень, то за днів десять, і в такі відрізки, курс може і на цілу грн відрізнятися... Як на мене, то нехай буде і 28,5 і 29 і навіть 30. Тільки в тому Вашому одному рядочку, мабуть, аргументації і обгрунтування трохи замало.

Та я не за 29, тим більше не за 30, бо заробіток у гривні. І ще, я ж  не фінансовий аналітик, щоб писати багато. А обгрунтування тільки таке, що нажаль більшість майже завжди помиляється. Щодо аргументів, то на мою думку, які можуть бути аргументи, якщо у нас курс гривні "ручний" і контролюється практично повністю НБУ.

• Подобається 3

Поділитися повідомленням

3 часа назад, orest777 сказал:

У вас аргументов и обгрунтувань много, но за десять дней курс из-за этого не упадет до 27,5. Завтра последний день налогов, многие уже во второй половине дня или во вторник ожидают разворотик.

Посмотрим.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз