Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 минут назад, nolo сказал:

останні овгз при курсі 23 розміщали під 10-11% , тобто вийдуть в 0 , якщо курс буде 23*1,11 =25,53.

не вважаю , що власники тих коштів несвідомі , тому курс 23 ще буде а більше всього що й менше...

все таки в бюджеті заклали 15млрд на овгз , а це в середньому 1,25млрд дол в місяць ...

Почему Вы так думаете..что они  свидоми ?))

Они их того и купили..что все ждали 20.

Но..чтобы кто то заработал..надо чтоб кто то потерял :)

из тех же держателей овгз))

Опубліковано
1 хвилину тому, nord555a сказав:

Почему Вы так думаете..что они  свидоми ?))

Они их того и купили..что все ждали 20.

Но..чтобы кто то заработал..надо чтоб кто то потерял :)

из тех же держателей овгз))

до кінця січня буде видно ))

Опубліковано
46 минут назад, nord555a сказал:

Дались Вам эти заробитчане))

Как видите..они ни на что не влияют..и я всегда это говорил.Сдают мизер..по сравнению с теми..кто сидел на мешках гривны и ждал 20..а также бюджетная гривна  нечаянно нагрянула..когда её совсем не ждёшь(как в песне :))

Тоже всегда удивляло кол-во упоминаний в этой теме влияния заробитчан. Как по мне сумма их переводов сильно завышена. Если на то пошло влияние моряков на порядок значительнее. Есть много знакомых и друзей как среди первых так и среди вторых. По моим наблюдениям 1 моряк в среднем в месяц перечисляет на Родину как с десяток заробитчан, если не как 2 десятка))) 

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано
6 минут назад, Женька сказал:

Тоже всегда удивляло кол-во упоминаний в этой теме влияния заробитчан. Как по мне сумма их переводов сильно завышена. Если на то пошло влияние моряков на порядок значительнее. Есть много знакомых и друзей как среди первых так и среди вторых. По моим наблюдениям 1 моряк в среднем в месяц перечисляет на Родину как с десяток заробитчан, если не как 2 десятка))) 

Вы хотите сказать что моряк  получает больше 10000уе в месяц?

Опубліковано
59 хвилин тому, nord555a сказав:

Дались Вам эти заробитчане))

Как видите..они ни на что не влияют..и я всегда это говорил.Сдают мизер..по сравнению с теми..кто сидел на мешках гривны и ждал 20..а также бюджетная гривна  нечаянно нагрянула..когда её совсем не ждёшь(как в песне :))

в якійсь мірі ви праві , але якщо пофантазувати - і 1млн заробітчан, або їх сім"ї здадуть по 200 доларів чи євро на Новий Рік, то це 200млн - ну не знаю , багато це, чи мало .... ))

Опубліковано
2 часа назад, MAilo сказал:

Заробитчане, которых знаю я, сдают не больше 200 у.е., остальное в кучку под матрас.

Сдается мне, что январь будет слишком интересным, настолько интересным, что я даже оплатила подписку 😁😁

Які 200? Це може десь на сході? У нас на Заході 200 запросто в нічних барах залишають...А Різдво.... Ви знаєте скільки витрачається грошей на Заході?

• Лайк 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 11
Опубліковано (змінено)

Через роботу провтикав розворот до 24, в четвер ввечері пожлобився брати, думав, трохи відкотиться на 23.ХХ, а воно ніфіга :D

Тепер жлоблюсь по 25.10, думаю, все ж зловлю 24.ХХ в січні як паніка спаде.

Але ловити треба, за рекордний грудень грн назбиралося чимало, трохи тисне морально :)

Останній раз входив в бакс 18.12 по 23.38 начебто.

Змінено користувачем Sauber
  • Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
1 час назад, nolo сказал:

не зрозуміло , навіщо у заробітчан вирішили так дорого скупити валюту , чи може навпаки є хто хоче продати валюту дорого в значно більших об"ємах, підготувавшись до аукціонів ?

Это матрица-перезагрузка. Опять нужен сериал:
"Папики покупают ОВГЗ, шоб на проценты купить соскам дачи/тачки/яхты".
Для этого курс на старте, январь-февраль, подымут до 26 или даже 26,5, например, а потом по накатанной схеме: 26,5; 26; 25,5; 25; 24,5; 24 ; 23,5 еще может быть, еще ниже - это вряд ли в 2020.

А заробитчане что, а ничто, они ж ОВГЗ не скупают ярдами.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...