Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 хвилини тому, Twin сказав:

Так це ж чудово, якщо все буде гаразд, то потім валюта не буде потрібна, бо всі зимою 100% оплатили, а надходження будуть, все піде в інший бік і НБУ на викуп)

Якщо...

А так, в загальному, ви праві. 🙂

Опубліковано
46 минут назад, RocketPocket сказал:

Після зливу частини по 28.40 більше не ризикую, краще цю невизначеність ІМХО пересидіти в доларі, як то кажуть сон спокійніший буде.

a я по стратегии "копируй поведение Нацбанка" наверно пойду еще солью чуток зеленых...

Опубліковано
3 часа назад, Art_ja сказал:

Спустя 7 дней пошел очередной заход на зону сопротивления в лице 28,53/-28,65/+- (на покупке). Напомню, что данная зона в глобальном плане очень важна для курса гривны, поэтому продавцам крайне желательно за неё побороться и попытаться очередной раз не пустить курс выше. Наверное, сейчас один из решающих моментов для гривны в глобальном плане...

Походу пробили сопротивление, и пошли покорять новые высоты. :popcorm2:

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
3 минуты назад, gosha сказал:

Походу пробили сопротивление, и пошли покорять новые высоты. :popcorm2:

Вы слишком усердно заговариваете рост :) Ничего пока еще не пробили, будем объективными. О пробитии можно будет говорить хотя бы после окончания торгов (если речь о МБ).

Опубліковано
8 минут назад, gadina86 сказал:

a я по стратегии "копируй поведение Нацбанка" наверно пойду еще солью чуток зеленых...

Вы главное распределите объем так, чтобы месяца на 3-4 хватило... Вы ж не знаете (и я тоже не знаю!), до какого уровня мы дойдем в процессе интервенций НБУ. Он же только начал продавать :)

• Дякую 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
2 минуты назад, Mozart сказал:

Вы слишком усердно заговариваете рост :) Ничего пока еще не пробили, будем объективными. О пробитии можно будет говорить хотя бы после окончания торгов (если речь о МБ).

На моменте вижу 28,70  , но у Вас ещё не пробили это Да , через час пробьют.:biggrin:

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...