Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тільки що, Mozart сказав:

Я не поверю. Жду какую-то пакость: 
- то ли Нацбанк завтра с покупкой выйдет;
- то ли с понедельника попрет новостной негатив.
То ли и то, и другое вместе... 

Сколько уже было таких недооткатов.

Та вже є новинний негатив.

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Mozart сказал:

Я уже неоднократно Вас ловил на искажении сказанного. Вам не стыдно?
Я сказал "в первом полугодии", а не "до осени". Июль и август - это ВТОРОЕ полугодие, мой изначальный прогноз (который сегодня чуть-чуть не сломали) касался только времени до 1.07. 
Давайте будем точными, ОК?

А исторический пик (не путаем с локальным ) - это 40 за доллар вообще-то. 

Да, тут я чего-то напутал со сроками, извините. На межбанковском графике нашел только цифру 33,80 на покупке от 24.02.2015. Это был исторический максимум, а у меня исторический или истерический, как будет угодно, пик:)

Змінено користувачем Gennadiy08
Опубліковано
13 минут назад, Mozart сказал:

Я не поверю. Жду какую-то пакость: 
- то ли Нацбанк завтра с покупкой выйдет;
- то ли с понедельника попрет новостной негатив.
То ли и то, и другое вместе... 

Сколько уже было таких недооткатов.

Предположу среднегодовой 28,5 с выходом на 30 к концу года.

• Лайк 1
  • Дякую 4
  • Подобається 3
  • Не подобається 4
Опубліковано

Як я і пісав вчора в обід,що перейти на 29-29+ на цьому тижні,та  закріпитися на ньому  практично нереально-так і сталося-і це дуже добре.Ну я так само в тому ж повідомленні вказав,що у понеділок-вівторок ми можемо спробувати перейти на такі цифри,якщо наприклад зелень від експортерів не рине на міжбанк.Тому я поки не бачу чому де хто радіє,якомусь відкату-!?Я наприклад відката сьогодні не побачив-за день ми піднялися.Завтра на міжбанку ні 28.50-ні 29.00+ ми не побачимо.А от з вівторка по обіді ми побачимо-куди йдемо-до гори-чи до низу-!?!

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 1
Опубліковано

Принятый в начале декабря бюджет на 2022 год Кабинет министров построил на курсе 28,6-28,7 грн за дол.
Тогда уже этот курс брать за основу.

Опубліковано
10 минут назад, Аид сказал:

Предположу среднегодовой 28,5 с выходом на 30 к концу года.

Я вважаю що в цьому році ми ще побачимо і 27(в меньше не вірю)-27+.Ну я так само вважаю що можемо побачити і 29+ до 30,але не на кінець року,а вже незабаром-питання кількох тижнів.Маю надію,що я помиляюся.Але дуже важкі часи на нас очікують з кінця лютого і мабуть аж до квітня.А саме на кінець року міркую,що будуть цифри 27.50-до 28.00,навряд більше.

Опубліковано
2 часа назад, Gennadiy08 сказал:

Для тех, кто не хочет сильно заморачиваться на прогнозах и привык работать в среднесрок,  мне тут в голову пришел такой себе светофор - при курсе выше 28,00 только продавать доллар, при 27,00-28,00 покупать,продавать по ситуации, при курсе ниже 27,00 только покупать. Думаю, такой подход имеет право на жизнь и подтвержден исторически последние 8 лет.

Мне кажется с завтрешнего дня и до конца олимпиады пойдем вниз волнами...а там посмотрим)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...