Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, Лев сказал:

Бо за тиждень планується ввести примусово-по магазинам(я так підозрюю,що і по відділенням банків пройдуться теж) в нас-по всій області та по місту в обіг-ганчирку.От якось так.

Чего? Не понимаю...

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, San4es сказав:

Чего? Не понимаю...

Деревянный очевидно, рубель тоесть

Змінено користувачем sphinx
Опубліковано
7 часов назад, Лев сказал:

Дивно,але в Херсоні останнім часом піднімається курс-САМЕ ПРИЙОМУ зелені-хоча по продажу загалом на місті,десь навіть припали.Там де приймали ще до вчора 28-сьогодні вже приймає по 30.А більшь серьезніші курси на прийом-32(був 31),32,50(був 31.50-32).По продажу 35 насиплять необхідну суму.Я міркую підняття прийому зелені співпало з тим,що більше половини власників магазинів(супермаркети в нас вже непрацюють)-вимкнули термінали,та висмоктують з людей всю готівку,можливо переводячи частково її в валюту.Добре хоч Аваль сипле своїм нормальні суми,а чужим по 1000(за 3%).Приват завалив по місту банкомати готівкою.Альфа з глузду зьїхала,то по 5000 на день давала,а тут хоч 100 000 бери,але через оператора.Я з перепугу тількі 39 500 зняв на касі,бо готівки вистачає.Навіть А-банк видавав.Ну і Ощад щось видає,скількі незнаю.Агріколь вівторок по 50000 давав,вчора не працював,а сьогодні здувся-тількі по 5000.Укрсібб щось вчора видавав.Єва по 1000 начеб то дає.По 500 якійсь магазин давав.Пумпб вчора  по 5000 почав,а після обіду здулися,по 1000-а сьогодні тільки від приносу.

У нас з березня працює послуга-обналичивание-по селам було 15-20% від суми,зараз 10 десь.По місту наразі від 5 до 10%-це те що я знаю напевно,але по словам є десь і 2,3,4%-в залежності від суми.

Начеб то все написав.

Є достовірна інформація,як голови відділень заробляють гроші-працюючи з валютчиками(чи з  наближиними до них)і при цьому відмовляють своїм клієнтам у видачі валюти-навіть з депозитів та з рахунків,обгрунтовують це тим,що валюти-НУЛЬ.Повірте-ЦЕ НЕПРАВДА-валюта є в касах відділення банків,котрі працюють,але тільки для обраних.Більше я про це поки,що не можу написати.Не та ситуація у нас наразі в місті,а зі слідуючого тижня буде ще гірше.Бо за тиждень планується ввести примусово-по магазинам(я так підозрюю,що і по відділенням банків пройдуться теж) в нас-по всій області та по місту в обіг-ганчирку.От якось так.

вы хотите сказать, что в оккупированном Херсоне проводят инкассацию отделений валютой и гривной?

Опубліковано

Имхо ехать с 10 милионами наличности из Херсона во Львов проблематично и опасно, а вот положить их в банк а во Львове снять если надо, почему бы и нет. Вот этой наличкой и подкрепляются кассы + выручка потому как в условиях когда к тебе завтра могут постучать, виртуальные деньги будут надёжнее, правда не пойму как они в банкоматы перекачовуют? Вроде только инкасаторы могут это делать. Может в обл центре есть др. варианты.

Опубліковано
Только что, Лев сказал:

Я так розумію,що інкасатори працюють підпільно,бо гроші в банках періодично з'являються,і одразу мільонами(гривень).

Жесть)) такого я ещё не слыхал😁

Опубліковано
20 минут назад, brainfilter сказал:

В банках никого не осталось , может даже кассир заправлять или бухгалтер, все кто не уехал 

Возле меня работающее отделение "Укргаза", так там начотделения сам заправляет банкоматы вместе с кассиром. 
Время такое... 
Недаром Национальный банк постоянно обращается к украинцам с призывом в магазинах стараться платить картами. Т.к. сложности с инкассацией налички. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 6

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...