Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Лев сказал:

Інкасаторів на автомобілях я не бачу вже з пів місяця,а можливо і весь березень.Самі банкомати не стоять у лісі чи в пустелі,вони біля магазинів та відділень банків,тому іх заправити міркую,що може і голова відділення-у нас воєний стан,ну і в касах видають.Один раз при мені заправляли банкомат на днях у відділенні Агріколя-не інкасатори.Де беруть готівку-незнаю,не питав-но грошей на руках у людей в принципі вистачає.Я так розумію,що інкасатори працюють підпільно,бо гроші в банках періодично з'являються,і одразу мільонами(гривень).

Що буде за півтора тижня,мені дуже цікаво-бо за тиждень примусово вводять примусово ганчирки в обіг,як мінімум по магазинам-по всій області та місту.

Чи зможуть вони нагнути ще й  працюючи наразі відділення банків у Херсоні,щоб ті теж без питань працювали з ганчирками-незнаю,я не спеціаліст по цим питанням.Щось мені підказує,що за півтора тижні у перший тиждень квітня,жоден з відділеннь міста-працювати не буде.Маю надію,що я помиляюся.

Дополню для понимания. Наличные гривны поступают в кассы, магазины, повсюду где что-то продают или оказывают услуги. Оттуда наличка тоже куда-то опять оборачиваются и тд. Вопрос что эти горы наличных нужно "забрать" с условно магазина и опять выдать на кассах и банкоматах.

При вводе деревянного - не обязательно чтоб банки начали с ним работать. Это негатив для гривны.

Опубліковано

"Лучший "курс на сегодня ,Днепр

доллар 32-33, к вечеру 32-33,5

евро 37-38(хотя есть желающие продать и по 40,даже 41)

чуть подрос прием евро,прочее-без изменений

• Дякую 4
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
13 часов назад, Лев сказал:

Інкасаторів на автомобілях я не бачу вже з пів місяця,а можливо і весь березень.Самі банкомати не стоять у лісі чи в пустелі,вони біля магазинів та відділень банків,тому іх заправити міркую,що може і голова відділення-у нас воєний стан,ну і в касах видають.Один раз при мені заправляли банкомат на днях у відділенні Агріколя-не інкасатори.Де беруть готівку-незнаю,не питав-но грошей на руках у людей в принципі вистачає.Я так розумію,що інкасатори працюють підпільно,бо гроші в банках періодично з'являються,і одразу мільонами(гривень).

Що буде за півтора тижня,мені дуже цікаво-бо за тиждень примусово вводять примусово ганчирки в обіг,як мінімум по магазинам-по всій області та місту.

Чи зможуть вони нагнути ще й  працюючи наразі відділення банків у Херсоні,щоб ті теж без питань працювали з ганчирками-незнаю,я не спеціаліст по цим питанням.Щось мені підказує,що за півтора тижні у перший тиждень квітня,жоден з відділеннь міста-працювати не буде.Маю надію,що я помиляюся.

Думаю, все гораздо проще. Херсон - областной центр, в котором находится Управление НБУ в Херсонской области. И наличка в банки поступает из хранилища данного управления

Опубліковано
8 минут назад, Лев сказал:

Сьогодні дізнався,що альфа у нас  закрилася повністтю,як мінімум до 15 квітня.Це ШОК.Мабуть не дарма позавчора вони видавали людям великі суму-до 100 000(до речи так робить зараз і приват,і це лякає).Пумб видавав гроші з обіду до 17.30(як не дивно)-5000-10000.Хоча у мене вийшло 40000 взяти в кінці дня.Аваль,ощад-видавали без питань-до самого вечора,практично без черг-це тому що після 16.30 по місту НУЛЬ тролейбусів та маршруток.Агриколь,Укрсібб зачинені-банкомати на НУЛІ.За іншіх взагалі мовчу(хоча може когось забув вказати)-НУЛЬ.Сьогодні перший раз за довгий час,я побачив авто інкасаторів,начеб то до пумб приїджали,з заднього входу,хоча я не впевнений,но люди в черзі казали,що чому я дивуюся-кажуть що машини інкасаторів іноді бачуть по місту-дивно,я не бачив останні пару тижнів.Дуже якесь неприємне відчуття в мене по Херсонськім відділенням банків.Мабуть всі підуть за альфою.На протязі наступного тижня.А з 4 квітня мабуть вже жоден не відчинеться.Маю надію,що я помиляюся.

Тримаємося.Все в нас колись буде добре.Я в цьому впевнений.

Лев, разрешите вопрос. Читая Вас, я сделал вывод, что Вы все хранили исключительно в гривне, разбросав средства по разным банкам в размерах до Фонда (т.е. до 200000), да?

Причем, как я понимаю, хранили именно на карточных и текущих счетах, позволяющих снятие в любой момент? 
Я правильно понял?

Или же Вы таким образом снимали и с валютных счетов тоже?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...