Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

)) Я багато чого не знаю ,але бистро вчуся. При першій хвилі євро здав 36. Але не встиг купити ₴. Бо сам не з міста. А при тій хвилі не здавав ₴ бо зазор був не великий 0.5 коп.

Опубліковано
10 минут назад, 0672101455 сказал:

Можливо я і помиляюся , але  в нас в Рівному валюдчики живляться не тільки від приносу населення. 

Я открою большой секрет :) Валютчики из регионов периодически ездят за долларами в Киев, а за евро - на Западную Украину и Закарпатье. 

Опубліковано
4 хвилини тому, Mozart сказав:

Я открою большой секрет :) Валютчики из регионов периодически ездят за долларами в Киев, а за евро - на Западную Украину и Закарпатье. 

Суми мають бути великі при теперішній ціні і дефіциті палива))))

Опубліковано
1 минуту назад, 0672101455 сказал:

Суми мають бути великі при теперішній ціні і дефіциті палива))))

Не волнуйтесь :) Там не за корешком (10000) ездят :)

Почему я всегда ориентируюсь именно на столичные курсы. Остальные регионы "пляшут", отталкиваясь от киевских. Местами на Западной они ниже, но это лишь учитывася "местную специфику".

Опубліковано
1 година тому, Mozart сказав:

На этой ветке, я вижу, мало кто хочет думать. В основном приходят за готовыми рецептами и рекомендациями. 
Кто-нибудь... задумался, а ПОЧЕМУ 5-6 мая курс внезапно резко пошел вверх, а 9 мая - так же резко вниз? Что послужило ПРИЧИНОЙ вот данной конкретной качельки, а? :)

Я у Вас никаких рецептов и рекомендаций не выпрашивал, а высказал свое мнение о происходящем😉

Опубліковано
8 часов назад, Leva - 30 сказал:

Я у Вас никаких рецептов и рекомендаций не выпрашивал, а высказал свое мнение о происходящем😉

Я не Вас конкретно имел в виду, я ВООБЩЕ. Люди думают, что тут им преподнесут "Грааль", т.е. рецепт на все случаи жизни. 
А так не бывает. 
И еще тут ужасно не любят читать то, что было написано хотя бы на 10 страниц назад :) Надо вот прямо тут и на этой странице, потому что все ужасно заняты :)

Опубліковано

ОК, ладно. 

Давайте вместе поразмышляем. Вчера пошли вниз, не на позитиве, а на ОТСУТСТВИИ НОВОГО негатива. 
Вопрос: как далеко можем на этом опуститься? Кто что думает?

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

ОК, ладно. 

Давайте вместе поразмышляем. Вчера пошли вниз, не на позитиве, а на ОТСУТСТВИИ НОВОГО негатива. 
Вопрос: как далеко можем на этом опуститься? Кто что думает?

В идеале 33,00 покупка Киев...

Опубліковано
3 хвилини тому, olmasss сказав:

В идеале 33,00 покупка Киев...

З того, що читаю то НБУ все веде до діапазону 32-33. При заданому імпорті, при збільшенні можливостей експорту, при допомозі з-за кордону це реальні цифри.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...