Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
36 хвилин тому, 200314 сказав:

Історія відома, пан Олег на 100% в грн-депо, але паралельно гойдається на каруселях,
тобто на 100% в грн-депо і паралельно - на каруселях.

Хронологія така, я вже питав, де пан Олег станом на 18:44 03.11.23 ?
Пан Олег відповів, що на 100% в депо в грн під 19%-20,5%

В моєму розумінні, якщо сказав, що на 100% в грн-депо, значить на 100% в грн-депо.
Але не в валюті.

Та далі, 06.11.23 пан Олег пише, що не встиг купити валюту у ПУМБ 06.11.23 :

А 07.11.23 пан Олег пише, що 06.11.23 все ж таки купив онлайн валюту у банку Львів :

І навіть вже отримав валюту:

Тобто, 031123 пан Олег на 100% в гривне-депо, але 061123 шукає, де купити валюту і таки купує валюту на 50к.

Але сьогодні пан Олег пише, що до весни-літа в гривне-депо.

Якось так.

Пан Олег ,писав про все що від весни по жовтень місяць в гривні на депо,а де закінчувалось депо Пан Олег прокручував на каруселі,чому нескористатись моментом, і знову в депо,ну а листопад місяць появляється нова гривня,і Пан Олег знову прокручує на каруселі,гріх незкористатись моментом,і похизуватися новими осінніми кедами бігаючи по банках,і знову в депозит,шо вам вже нетак,ніяк незаспокоєтесь ,чому я ракет нечекав а ви чекали,тепер шуаєте якісь загвоздки,а я попереджав!

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 5
Опубліковано

На моменті два депо на 3 міс в дол,  себе не оправдали,  хоча ще трохи часу є до завершення. В Сенсі хоч 2,5% буде,  а от Пумб мізер,  можна було сміло залишати в грн.  Зато спікійний сон. 

Опубліковано
6 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ну,я це вже чую як мінімум від весни,но нікого не слухав а тримав свою позицію,і неседів ждав осені бо тут прогнозували ракету за 40,а перейшов в гривню під 19%-20.5% річних,багато хто сміявся з мене,може і ви бачили,незнаю р.s щодо шари,то скажу,шо тому і перейшов в гривню,бо знав що такі шарушчі проценти довго не будуть діяти,і шара НБУ дійсно закінчиться скоро в процентному співвідношенні,якось так

Вы правы оказались, гривнедепощиты за 3 месяца были выгоднее валютных,  ,валютные стали просто в0,если мне не изменяет три месяца пройдет в25 числах.

но так будет не всегда )) 

Опубліковано (змінено)

почему 38 считают обоснованной ценой а не 30? почему скачек с 28 должен быть на 36.6 как просто интересная цифра о здоровой температуры тела здорового человека, может это был скачек с учетом на 10 лет вперед, все забыли что цена грн и дол это 0.35 между овнорублем, получается обоснованный курс 32,55, так у меня вопрос чего там лучше чем уц нас как всегда, 
а пока каждый ищет лоюбую возможность прятать дол и продавать когда курс повыше будет, ню ню, а в стране стабильно 36,6 
но так будет не всегда

Змінено користувачем InGodWeTrust
  • Лайк 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
5 часов назад, Mozart сказал:

Ну, якщо бути чесним... наразі це мій єдиний гривневий депозит (кошти на карткових чи поточних рахунках я не беру до уваги зараз). 
Я прикинув, що "рівноважний курс" - 39,03 . Я допускаю, що навіть якщо курс підскочить у грудні, до лютого він може впасти, тобто... шанс принаймні вийти в нуль досить непоганий. 
Але... побачимо. 

Ви, я так розумію, у "Раді" відкрили? Бо більше таких відсотків не бачив.

Так ) Ну Ви, шановний Маестро,  доволі обізнаний про гривневі депо, як на людину, яка недовірливо ставиться до тримання грошей в гривні )

Ще гарний варіант Ідея-О.банк під 20% на 100 днів , але то для тих, у кого ще не було там депозитів

Опубліковано

Алексей Кущ: Доллар или гривна

Цитата
Еще до войны у нас сформировалась группа аналитиков и экономистов, которые активно агитировали украинцев вкладывать свои деньги в гривневые инструменты.
"Вкладывайте в ОВГЗ, размещайте деньги на гривневом депозите", - писали они. На краткосроке и даже среднесроке эта тактика приносила позитивные результаты.
Но в долгосрочной перспективе гривневая стратегия несколько лет обнулялась, при чем очень жестко: 1998 год (девальвация с 1,8 до 3,4); 2008 год (девальвация с 5 до 8); 2014-2015 годы (девальвация с 8 до 30); 2021-2022 годы (девальвация с 25 до 36,6). На момент своего введения в обращение в 1996 году, курс гривны составил 1,76 грн/дол. Если взять новый ориентир в 40, обесценивание национальной валюты - почти в 23 раза. В среднем, гривна девальвировала на 80% в год.
Скажем так, не было у гривневых инструментов доходности, которая могла бы перекрыть 80% потерь ежегодно.
Я всегда советовал проводить "маятниковые инвестиции": вкладываться в гривневые инструменты (депозиты, ОВГЗ) максимум на полгода.
Для входа в доллар и выхода в гривну использовать циклические курсовые колебания в течение осени-зимы-весны-лета. Например, осенью-зимой на пике обесценивания гривны выходить из доллара, а весной - летом, на пике укрепления национальной валюты, входить в доллар. То есть зарабатывать на краткосрочных вложениях в гривневые инструменты, а фиксировать прибыль в долларе (или корзине резервных валют).
Если не сделать тактических ошибок, можно заработать до 25% в валюте. Если сделать тактические ошибки - доходность упадет до 10-15%. Но если ошибиться стратегически, войти в гривну на долгосрок, можно потерять до половины вложений.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02THc2FGGM9WjGm8RC9Vr8nbJit8GxHViGp2uJ9c5Shzv99S2kDqcFQ1HuyyZs39cfl&id=100002112044676

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 5
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...