Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Azarro сказав:

ще трошки і конверт депо по 37,5 будуть лише приємним спогадом (не кажучі вже про акцію 36,6, то був останній шанс хто з якихось причин був в гривні на всі гроші

Ще трошки(мрії,бажання) ,це стільки ? пишіть конкретно...щодо конвертів то для чого по 37.50 конвертувати якщо можна по 36.90-37.00,ну стосовно останнього шансу , то я скажу останній шанс ви свій пропустили,коли чекали від весни 2023року ,курсу 40,але це таке ...р.s ваші ще трошки (мрії,бажання) розтануть сьогодні ближче к вечору.....ІМХО

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано
7 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ще трошки(мрії,бажання) ,це стільки ? пишіть конкретно...щодо конвертів то для чого по 37.50 конвертувати якщо можна по 36.90-37.00,ну стосовно останнього шансу , то я скажу останній шанс ви свій пропустили,коли чекали від весни 2023року ,курсу 40,але це таке ...р.s ваші ще трошки (мрії,бажання) розтануть сьогодні ближче к вечору.....ІМХО

36,90-37 вже нема таких курсів) 

Опубліковано (змінено)
1 час назад, C_Сергей сказал:

Межбанк вверх.. нал вниз.. может откат валютчика?

Пара незаметных пустяков... в рынке стало меньше гривнонала и больше инвалнала. Для 10-х чисел месяца дело обычное.))

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
52 минуты назад, beornborn сказал:

Поздравляю всех нас с 10000й страницей! 🏆

Самое интересное что если перепутать страницу и прочитать сообщения непонятно какого года, то обнаруживается что пишут здесь одно и тоже. И так 10000 страниц.)

С утра дошли до 37,9 сейчас откатились на 37,8. Откат валютчика, ну или сработала хитрая схема подвязать любую операцию к "идентификации по телефону" а потом просто отрубить хомячкам связь. Это по-любому здорово тормознуло движение денег в масштабах страны. Ой, и кто же это придумал?)  

• Дякую 1
  • Подобається 7
  • Не подобається 2
Опубліковано
3 години тому, C_Сергей сказав:

Межбанк вверх.. нал вниз.. может откат валютчика?

НБУ зараз має мету наблизити готівковий курс до міжбанку

Опубліковано
11.12.2023 в 16:29, ScatmanJohn сказал:

В 20х числах березня міняв долари під конверти + на поточні потреби, курс за 1996/2006/сині був однаковий. Пригадую, тоді завернули одну сотку 2006 року через потертість на портреті, зате на трохи пожмакану синю сотку не звернули увагу.

Різні курси на білий/синій долар встановили весною дещо пізніше. Саме тоді звідкісь з'явилась величезна кількість білих доларів серед яких багато "мотлоху" - такого до цього не спостерігалось.

В листопаді в Ідея банку робив замовлення на долари і спитав що зараз видають (в жовтні отримав 50% "мотлоху"), відповіли від них то не залежить, їм валюту привозить ПУМБ. Але ж ми всі знаємо, що ПУМБ як на видачу так і на продаж має новенькі сині. Виходить, що білі долари, які потрапляють в ПУМБ, відсортовують вручну і розвозять по банках "2го сорту". Знаю ще два банки, де видають 2003/2006, сині і 1996/99 туди якимось дивом не потрапляють, тобто знову ж таки хтось має сортувати вручну. Висновок - мутять воду саме банки.

Вы правы. в отделениях работают с обменниками, за определенные деньги меняют новые на старые. и рассказывают , что они получили такие

Опубліковано
12.12.2023 в 03:49, Fura! сказал:

я оце читаю, але, як правило, намагаюсь не втручатись в теми, які мені не цікаві, особливо "кеди", депозити.. Але про яку, приблизно, суму доходу на день йдеться мова? От наприклад є у мене 100тис грн готівкою на руках, скільки я за день міг би з них заробити на "каруселях"?

Ну при нынешних движениях в полгривны и курсе в 36,6 процента 1,5, если угадать. За себя промолчу, но для специалиста это с полдня его работы, как раз тех что будут потрачены на беганье с высунутым языком и торбой денег по банкам/обменкам. Да и заработок это от случая к случаю. Так что или надо заниматься валютообменом всерьез(как валютчики например, или на бирже итд, и с другим порядком сумм) или нет смысла.

20 часов назад, flygti сказал:

Самое интересное что если перепутать страницу и прочитать сообщения непонятно какого года, то обнаруживается что пишут здесь одно и тоже. И так 10000 страниц.)

С утра дошли до 37,9 сейчас откатились на 37,8. Откат валютчика, ну или сработала хитрая схема подвязать любую операцию к "идентификации по телефону" а потом просто отрубить хомячкам связь. Это по-любому здорово тормознуло движение денег в масштабах страны. Ой, и кто же это придумал?)  

Да, но только цифры меняются. Я читать начал при долларе по 8, а писать то ли по 16 то ли по 20.

• Лайк 6
  • Дякую 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...