Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

Разница между 39 и 40, 40 и 41 воспринимается психологически все-таки по разному. Интересно, что наличка стала отрываться от межбанка. Это разогрев или норма теперь? Какая проблема сейчас литься? В моем скромном списке банков онлайн 7-8 банков с разницей от 35 коп по отношению к покупке на наличке. Но приноса ведь нет. Конверты стали неинтересны? Ведь деньги просто лежат на счетах. Вероятно, что подавляющему большинству после 18 мая, да и вообще текущая ситуация такова, что трудно спрогнозировать свой горизонт в 3 месяца.

• Лайк 3
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
29 минут назад, wel сказал:

Спред на готівці розтягнувся з 60 до 80 копійок (про то теж згадував). Мабуть пора трошки вниз... От тільки б вгадати коли спарвді вниз, а не "струшування особливо нервових".

Відрив на 50+ коп довго не може бути. 

• Дякую 2

Поділитися повідомленням

12 минут назад, Twin сказал:

Відрив на 50+ коп довго не може бути. 

Для МБ так, а на готівці ми вже декілька місяців 50-60 маємо.
Сьогодні зріс до 80.
Міжбанк трохи сповільнився.  Все вказує на розворот. Але то тільки точка зору "пересічного".
Інтригу тримають, як ніколи. Ще й інсайдери в такі часи мовчать.

Змінено користувачем wel

Поділитися повідомленням

Мене напрягає той факт що НБУ знизив всього на копійку продаж вчора для банка який купляв 300 млн., хоч міг суттєво знизити курс для військових цілей.

Виходячи з цього допускаю що він не хотів показати зміну тренда .

Змінено користувачем Укріп
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

До речі,  відкриття мб дає надію невеличку,  можливо після обіду... 

• Дякую 2

Поділитися повідомленням

От з'явився б знову lutsak.oleg@ukr.net, виступив би "проти всіх", та ще й виявився правим.
Ото мене понесло. Ніби не вживав нічого...

Змінено користувачем wel
  • Лайк 1
  • Хаха 4

Поділитися повідомленням

8 часов назад, Укріп сказал:

Мене напрягає той факт що НБУ знизив всього на копійку продаж вчора для банка який купляв 300 млн., хоч міг суттєво знизити курс для військових цілей.

Вчора у мене виникла аналогічна думка, тобто, у цьому питанні наші думки співпали. ;)

Однак, міжбанк - це ринок. А кредитори України, в тому числі, ЄС, до якого Україна бажає інтегруватися, вимагають впровадження ринкових умов. Наприклад, вимогу ЄС щодо зрівняння ціни на електроенергію, яка експортується, і внутрішньої ціни на електроенергію, в тому числі, для населення, я бачив ще років 15 тому.

Тим більше, що зараз НБУ працює з місією МВФ і повинен демонструвати свої досягнення, в тому числі, в курсовій політиці.

• Дякую 1

Поділитися повідомленням

53 хвилини тому, Укріп сказав:

Виходячи з цього допускаю що він не хотів показати зміну тренда .

Марно "напрягаєтесь". Все в рамках послідовності від НБУ. Нацбанк діє в рамках ринку (на скільки це можливо).

Недавно шановний Моцарт тут детально пояснював по даному питанню.

Навпаки. Якби НБУ продав дешевше валюту для держбанку, отоді потрібно було б серйозно турбуватись.

Поділитися повідомленням

Ще раз навмання:
Офіційний від поточного сьогодні-завтра різко присяде на копійок 10 трошки потопчеться і знову за 2-3 дні набере 40-50.

• Подобається 2

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз