Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
29 минут назад, wel сказал:

Спред на готівці розтягнувся з 60 до 80 копійок (про то теж згадував). Мабуть пора трошки вниз... От тільки б вгадати коли спарвді вниз, а не "струшування особливо нервових".

Відрив на 50+ коп довго не може бути. 

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Twin сказал:

Відрив на 50+ коп довго не може бути. 

Для МБ так, а на готівці ми вже декілька місяців 50-60 маємо.
Сьогодні зріс до 80.
Міжбанк трохи сповільнився.  Все вказує на розворот. Але то тільки точка зору "пересічного".
Інтригу тримають, як ніколи. Ще й інсайдери в такі часи мовчать.

Змінено користувачем wel
Опубліковано (змінено)

Мене напрягає той факт що НБУ знизив всього на копійку продаж вчора для банка який купляв 300 млн., хоч міг суттєво знизити курс для військових цілей.

Виходячи з цього допускаю що він не хотів показати зміну тренда .

Змінено користувачем Укріп
Опубліковано (змінено)

От з'явився б знову lutsak.oleg@ukr.net, виступив би "проти всіх", та ще й виявився правим.
Ото мене понесло. Ніби не вживав нічого...

Змінено користувачем wel
Опубліковано
8 часов назад, Укріп сказал:

Мене напрягає той факт що НБУ знизив всього на копійку продаж вчора для банка який купляв 300 млн., хоч міг суттєво знизити курс для військових цілей.

Вчора у мене виникла аналогічна думка, тобто, у цьому питанні наші думки співпали. ;)

Однак, міжбанк - це ринок. А кредитори України, в тому числі, ЄС, до якого Україна бажає інтегруватися, вимагають впровадження ринкових умов. Наприклад, вимогу ЄС щодо зрівняння ціни на електроенергію, яка експортується, і внутрішньої ціни на електроенергію, в тому числі, для населення, я бачив ще років 15 тому.

Тим більше, що зараз НБУ працює з місією МВФ і повинен демонструвати свої досягнення, в тому числі, в курсовій політиці.

Опубліковано
53 хвилини тому, Укріп сказав:

Виходячи з цього допускаю що він не хотів показати зміну тренда .

Марно "напрягаєтесь". Все в рамках послідовності від НБУ. Нацбанк діє в рамках ринку (на скільки це можливо).

Недавно шановний Моцарт тут детально пояснював по даному питанню.

Навпаки. Якби НБУ продав дешевше валюту для держбанку, отоді потрібно було б серйозно турбуватись.

Опубліковано

Ще раз навмання:
Офіційний від поточного сьогодні-завтра різко присяде на копійок 10 трошки потопчеться і знову за 2-3 дні набере 40-50.

Опубліковано

Mихаил при всіх зубах😁: міжбанк сповільнився і за 2 дні вище 40,55, як він і прогнозував, не побачимо.

А от наступний місяць можемо почати з 40,35 +- і швиденько до 40,90-41,00 по офіційному.

Міжбанк і готівка будуть хадити за ним на короткому повідку. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...