Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
16 минут назад, Mozart сказал:

Кредит Днепр - 41,40. Но я еще думаю, брать или не брать, если честно... Продал вчера немного "на поиграться" по 41,75. За белый, конечно... Синий не продаю :) 

41.4 - это депозит. Так что - не считается.🙂

Но я нем думаю)

Из приличных - Агриколь сейчас - 41.55. Но с ними тяжело. Каждый день утром повышают курс онлайн и смотрят на межбанк. Если все ок, тогда понижают.

Змінено користувачем Otass
Опубліковано
4 минуты назад, Otass сказал:

41.4 - это депозит. Так что - не считается.🙂

Но я нем думаю)

Ну, извините :) Я только так и откупаюсь. Сейчас вообще очень интересная ситуация. И я не знаю, как пойдет развитие событий уже завтра... 
Я к тому, чтобы на длительную коррекцию особо не рассчитывали.

Опубліковано
2 минуты назад, Максим сказал:

mono цікаво змінював курси онлайн, вчора з ранку було 41,55, потім біля 16:00 підняв до 41,80, зараз 41,75

Ось де-де, а курси Моно - ну взагалі дуже давно нецікаві. 

Опубліковано (змінено)

Андрійко уже готов міняти ці гроші на міжбанку по хорошому курсу,може уже міняє😉https://www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-otrimae-3-9-mlrd-dolariv-bezpovorotnoyi-1721730725.html Україна отримає майже 4 млрд доларів гранту від США – Шмигаль Уряд направить ці гроші на зарплати рятувальникам, вчителям, медикам, а також на програми соціальної підтримки. Очікуємо на надходження цього гранту вже найближчим часом", - сказав він.

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 9
Опубліковано
5 часов назад, Mozart сказал:

Кредит Днепр - 41,40. Но я еще думаю, брать или не брать, если честно... Продал вчера немного "на поиграться" по 41,75. За белый, конечно... Синий не продаю :) 
P.S. Никого НБУ не высадил. И это снижение - ненадолго... 

Увидев, как после 14:00 межбанк пошел вверх, закрылись на 41,31/41,35 , а последняя сделка прошла по 41,33... Решил не рисковать и зафиксировался в Кредит Днепре по 41,40. 35 копеек - не так много, но просто чтобы почувствовать себя "играющим тренером" :) Максимум я мог продать на прошлой неделе по 41,80 (дороже у нас белый не брали), поэтому тут именно спортивный азарт, заработком это назвать сложно :) Ну и мелкий бонус - этот банк отдает "синим", т.е. еще +5-10 копеек можно прибавить к сумме.

Посмотрим, что будет завтра. 

• Лайк 3
  • Хаха 2
  • Подобається 3
Опубліковано
3 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Андрійко уже готов міняти ці гроші на міжбанку по хорошому курсу,може уже міняє😉https://www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-otrimae-3-9-mlrd-dolariv-bezpovorotnoyi-1721730725.html Україна отримає майже 4 млрд доларів гранту від США – Шмигаль Уряд направить ці гроші на зарплати рятувальникам, вчителям, медикам, а також на програми соціальної підтримки. Очікуємо на надходження цього гранту вже найближчим часом", - сказав він.

Пане Олеже, щоб ви знали... Уряд зацікавлений, щоб більше грошей надійшло у казну. А отже, продавати НБУ буде дорожче, а не дешевше. Хоча... я ж не уточнив, що Ви мали на увазі під "хорошим курсом"...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...