Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, sergeipo сказал:

переходимо на рівень вище 41,4-41,7 ?

Якби я мав намір ослабити гривню - я б почав робити це саме зараз - коли бакс нікому не потрібен))

Опубліковано (змінено)
34 хвилини назад, asti сказав:

Якби я мав намір ослабити гривню - я б почав робити це саме зараз - коли бакс нікому не потрібен))

Ну як на мене то гривня і так ослабилася - подивіться на курс євро. І саме тому бакс "нікому не потрібен" бо його масово поздавали в кантори і покупляли ті ж самі євро. Народ діє як в тому анекдоті "Куме нашо ти купуєш долари? Купуй євро вони дорожчі!"

Змінено користувачем borysyablonski
  • Лайк 1
  • Хаха 5
  • Подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, sergeipo сказал:

як це пов'язано. Євро теж нікому не потрібний?

При чому тут євро? У нас поки що всі бюджетні маяки розраховуються відносно долара. І на цей рік середній показник курсу долара є 45,00, а на кінець року, якщо я не помиляюсь 45,9. От від цього і потрібно відштовхуватись коли думаєш здавати долар по 41 чи ні...

Опубліковано
1 час назад, asti сказал:

При чому тут євро? У нас поки що всі бюджетні маяки розраховуються відносно долара. І на цей рік середній показник курсу долара є 45,00, а на кінець року, якщо я не помиляюсь 45,9. От від цього і потрібно відштовхуватись коли думаєш здавати долар по 41 чи ні...

Якщо закладено 45 на кінець року, то чому ми усі бачили відкат майже до 41, а зараз знову стрибок? По причині політики Трампа? Так в принципі нічого не змінилося з 7 квітня (ну тільки якщо відклали тарифи на мита на 90 днів). Та чи можливі в майбутньому відкати? 

Опубліковано (змінено)

image.png.c3121b3a9bc4a5265e36720310427eb9.pngКак писал ранее несколько раз!
Мы Украина уже давно ориентируемся и на график DXY также !

это индекс доллара 

Змінено користувачем 8222222
  • Лайк 3
  • Дякую 5
  • Подобається 2
Опубліковано
В 21.04.2025 в 05:37, 8222222 сказал:

очень интересно услышать мнение операторов валютного обмена по поводу как берут или несут евро.

и свеженький анализ в ветке по евро

пока идём по этому плану

+свежий график в ветке по евро

• Лайк 1
  • Дякую 5
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
14 часов назад, asti сказал:

скільки раз повторювати: немає ніяких середніх показників курсу, на початок чи кінець року, є курс (один) закладений у бюджет. 

Змінено користувачем sergeipo
Опубліковано (змінено)
1 час назад, orest777 сказал:

Це буде мати вплив на курс eur/usd, курс грн до ВКВ, боюся що і на енергетичний сектор економіки країни...

Киев опт

USD/UAH  41.56/41.74 синий 

41.60/41.82 Райф онлайн

Показательно 

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 1
  • Дякую 3
  • Сумно 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...