Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

27.11.2024 в 22:25, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Я ще раз кажу,непредирайтесь до місяця,рік то 2022,я єдиний тоді тут топив за гривню,хотя ніхто не вірив в стабільну гривню +-,тут більшість вже чекала краху гривні,дехто і дефолту,небуду розписувати поіменно,самі знаєте,і свої слова я закріплював скрінами гривневих депозитів,хоча тут казали що моя гривня перетвориться у фантіки,і висміювали мою позицію,і Андрія Пишного всерйоз несприймали,але визнати ніхто цього нехоче,ще писали тут що партнери ,союзники кинуть нас,грошей недадуть,хотя я дальше на своїм стояв ,і писав що дадуть,що ніхто нікого неполишить,можна найти ці всі пости ,неполінуватись,але для чого ,і так незацінете,головне мінусанути мене,так би мовити насолити,але то таке,кожен знає за ким правда.....

Болезненный не пиши мне, мне твое натягивание совы на глобус нафиг не интересно. Если гривну снимут с довольствия, цена ей будет на уровне макулатуры.

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
27.11.2024 в 21:25, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Я ще раз кажу,непредирайтесь до місяця,рік то 2022,я єдиний тоді тут топив за гривню,хотя ніхто не вірив в стабільну гривню +-,тут більшість вже чекала краху гривні,дехто і дефолту,небуду розписувати поіменно,самі знаєте,і свої слова я закріплював скрінами гривневих депозитів,хоча тут казали що моя гривня перетвориться у фантіки,і висміювали мою позицію,і Андрія Пишного всерйоз несприймали,але визнати ніхто цього нехоче,ще писали тут що партнери ,союзники кинуть нас,грошей недадуть,хотя я дальше на своїм стояв ,і писав що дадуть,що ніхто нікого неполишить,можна найти ці всі пости ,неполінуватись,але для чого ,і так незацінете,головне мінусанути мене,так би мовити насолити,але то таке,кожен знає за ким правда.....

Олеже, друже мій... Вірите: немає бажання "насолити", "мінусанути" чи взагалі щось подібне. Слово честі. 
Лише розставити крапки над "і" заради істини і точності. 

Те, що ви вірите у стабільну гривню, - це чудово. Але давайте трохи розкладемо наш пазл. Отже.
1. ДІЙСНО, у 2022-му році курс доходив не тільки до 42, а навіть до 43-45. Це був кінець липня, і мої записи слухняно підказують, що локальний пік був... 29 липня 2022 року. 
Але. Тоді такий курс був ЛИШЕ пару днів, у той час, як на МБ курс був "заморожений", отже, ми ж чудово розуміємо, що це курс був спе-ку-ля-тив-ний. 
До чого я веду? Зараз різниця між закриттям МБ (41,60/41,63) і найнижчим курсом продажу в Києві на 17:00 41,82 складає 22 копійки. Навіть не гривню. А на той час ця різниця складала більше 6 гривень! 
А якщо брати той курс, який був у перші дні "повномасштабки" (тобто кінець лютого 2022-го), то у спекулянтів, перепрошую, на "чорному ринку" дійсно був 40-42, але... брати його за орієнтир... Якось не дуже... 

2. Далі. Дійсно партнери і союзники нам грошей дали. Тут не варто дискутувати. У мене величезне прохання, щире: можете знайти і дати посилання на свій НАЙПЕРШИЙ пост на цій гілці, мені дуже цікаво, коли Ви почали стояти на своєму... 

3. Щодо Пишного: він став головою НБУ лише у жовтні 2022-го, до того часу був інший. Це до відома. Там ще був один цікавий персонаж, у вузьких колах більш відомий, як "Риба", великий поціновувач віденської кави... 

4. "Несприймали", "неполінуватись" і "незацінИте" пишеться окремо . Не сприйміть за критику, я не полінувався на цьому зробити наголос. Хоча боюсь, Ви не заціните... 

• Лайк 2
  • Подобається 3

Поділитися повідомленням

2 часа назад, asti сказал:

Интересно, вопрос к знатокам, куда пойдет курс с понедельника?!

Кто что думает?

У всех Черная пятница до 2.12 и разумеется что вся гривна с продаж в выходные дни окажется в понедельник на МБ. 

А это точно не вниз. Скорее вверх.

• Подобається 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз