Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Otass сказал:

Утром был 37.9 - заглянул туда. Смотрят на межбанк. Все нормально. Вот зачем они вчера гребли по 37,90, а онлайн продавали 37.65 для меня это загадка.

Райф вчера вечером вдруг снизил онлайн на 20 коп и межбанк сегодня не растет толком. Райф - новый ориентир (друзяки, видать, с НБУ).

Был вопрос по оригиналу, сказанного Блинкеным -https://t.me/AnatoliyAmelin/6338 . Мне кажется, неправильный перевод. Он так может думать, но говорить такое не должен.

У Райфа акция на сегодня и завтра, поэтому курс ниже.

Опубліковано
13 минут назад, borysyablonski сказал:

НМД поки не виділять чергову допомогу розміром кілька ярдів будемо рости вверх хоч може і не сильно...

Так сьогодні зайшло 1.5 ярда євро від ЄС+950 млн дол від Японії+вчора грант 150 млн євро від ЄС...

Опубліковано (змінено)
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

я вже злив доллар по 38.05

Послушал вашего совета и тоже продал, но я чисто на подарки .заказывал в понедельник подарок когда 37.5 было отдал по 38.4 а цена осталась понедельника чехол и стекло в подарок получилось ☺️

вы продали дол а евро ? 

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано
40 хвилин тому, InGodWeTrust сказав:

Послушал вашего совета и тоже продал, но я чисто на подарки .заказывал в понедельник подарок когда 37.5 было отдал по 38.4 а цена осталась понедельника чехол и стекло в подарок получилось ☺️

вы продали дол а евро ? 

Все продав,лишився місячний депозит купленого доллара в Комін Банку по 36.77,який закінчується 25 грудня.Спитаєте чому на депозит на місяць поставив,та тому що там така умова шо з розміщенням на місячне депо зняття без комісії....

Опубліковано
1 час назад, C_Сергей сказал:

Не падает и межбанк что-то.. на нале тоже коррекция или откат валютчика..завтра официальный опять вверх.

банки поподнимали тоже...

Как-то так...

утром обменки  /38,9-39,2-39,5, вчера /38,5

евро /41,9-42,5, вчера /41,5

прием не помню точно, но что то низкие цена 37,7 и евро 40,2 по памяти примерно

Аккорд светил утром  /38,5 на табло, мимо проезжал, наличия все равно нет как всегда

Те курсы, что пишете по столице - у нас фантастика

Опубліковано
4 часа назад, Mozart сказал:

В таких випадках кажуть: "Сказав А, кажи Б". Розвели тут дитячий садок... У якому банку було 19% на 6 місяців для НОВИХ клієнтів, тобто "на загальних умовах"? Не хочете секрет розголошувати, напишіть у особисті, я тут підтверджу, що "так, є", банк можу не називати. 
Бо виглядає несерйозно.

Секрета тут немає, Альянс. БУЛО до сьогодні 16,5 плюс 2,5 авансом.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...