Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

І ще,замітив останніми днями ,Ощадбанк продає доллар білий,но касир каже як купете у нас страховку то продамо синій + та сама ситуація у Райфі,"совпадєніє нє недумаю".......ну то таке ...я про те що Андрійко керував Ощадом.....совпадєніє нє недумаю.........пане Моцарт прошу прокоментувати,ви ж крутились в кругах НБУ,може бути такий збіг обставин?

Що за страховка, ціна? Якась така страховка нібіто від нещасних випадків була декілька років тому у Агриколя, щось там пару сотен грн коштує, ти маєш наче привілеї якісь при купівлі, та як знімати, якісь такі "плюшки".. за цю суму на період дії страховки(один рік)

Курси то непогані по акції, знімати без комісії, але хто їх побачив???

USD 37,40/37,59

EUR 41,05/41,55

Змінено користувачем AlexM
Опубліковано
В 21.12.2023 в 12:40, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Все друзя ! загон закінчився ,будемо падати сильно і громко .....p.s . я вже злив доллар по 38.05 шоб запригнути в останній вагон на гривневий депозит під 19 % річних на пів року,так як сьогодні останній день.......потім непишіть шо непопереджав......

Я вчора в обід попереджав,дальше буде інтересніше......+ Сюрприз Андрійка під ялинку........🤗

• Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 7
Опубліковано (змінено)
1 година тому, AlexM сказав:

Курси то непогані по акції, знімати без комісії, але хто їх побачив???

USD 37,40/37,59

Я,прикупив  ,зняв т синім,правда благодаря страхівочкою житла за 200 гривен,яку зробив давніше ,дівчата менеджери довольні бо план виконують,і я ,бо є якісь привілеї,і зразу обміняв сьогодні по 37.95🤗

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано

Можна підсумувати 37,90 встояв на міжбанку,  реакція пішла вже на 37,80 вчора.  Але залишився ще тиждень,  останній в цьому році...

З понеділка думаю будуть цікавіші курси онлайн і можливо ще раз дадуть покататись на гойдалці) 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
7 хвилин тому, qwerty2 сказав:

Повторю ще раз, щоб закарбувати: до Нового 2024 року на готівковому ринку буде 40,00 на продаж. А ви до того часу вже або зміните нік, або просто зникнете... 

Те саме і мені писали тута,пока я розпинався тута  цілий рік,шо ніяких сорок небуде в цьому році,мені писали шо я зникну до того часу або також нік зміню..ну то таке ,кожен знає на чиїй стороні правда,но дизлайки всерівно луплять на моїх постах..........

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 8
Опубліковано
21.12.2023 в 09:37, ССергей сказал:

В провинции ещё вчера в 18ч вечера светили 37.9/39.2

Ну сорок то поки шо нi, але 39 вже бачили на налi 😂

...i то ще не Новий Рiк) з понедiлка ще тиждень, а як знать - тижню рiзний - шо воно там буде 😏

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...