Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 часов назад, valutominyailo сказал:

Але категоричність в прогнозах, та ...  дивні... виправдання, чому не вгадали - виглядають якось не зовсім ...

Моцарта Вы не исправите, зато есть хорошая возможность поднатаскать себя в том, чтобы отличать прогнозы=предсказания от фактов в независимости от формы подачи (категоричности той же).:victory:

Опубліковано
3 часа назад, Fat Point сказал:

Если и не специально под кого-то укрепляли гривну , всё равно была цель этого действия . 

Для себя я придумала такое объяснение. Пока денежный поток в страну положительный решили действовать "пакетом". В "пакет" вошёл секретный план   -  наступление на фронте , пропаганда типа мы быстрее, сильнее и выше , наша финансовая мощь -это укрепление гривны несмотря на события. Охлос  принял игру за правду. Но прошло время и план стал не выполним и охлос стало подташнивать  и от инвестиций запада и от внутренних авантюр. И риски ,кругом риски. И скептиков стало больше.

И вопрос - ну чего там с гривной уже не выглядит как любопытство.

Курс с утра 38.00/40 (с) 

Эх, сейчас Вам "охлос", как вы его обозвали, минусов накидает (и мне за компанию)...
Ваша версия звучит... слегка провокативно. 
Мне бы хотелось услышать подобную версию от тех, кто искренне верит в честность НБУ и крепость гривны... ЗАЧЕМ опускали безналичный курс ниже 36,ХХ? 

Опубліковано (змінено)
14 минут назад, Mozart сказал:

Мне бы хотелось услышать подобную версию от тех, кто искренне верит в честность НБУ и крепость гривны... ЗАЧЕМ опускали безналичный курс ниже 36,ХХ? 

1 чтобы закупать вооружение (за собранную гривну можно было купить больше валюты) /слышал такую версию/

2 чтобы таки выделили фин помощь на 2024 партнёры. с рекордными ЗВР сложно просить. /сам придумал/

3 может быть и другая. у нас не вся инфа

Если что, я не про веру в гривну, а про то, что факторы могут быть не только связанны с интересами экспортёров

Змінено користувачем Сова
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 7
Опубліковано
3 hours ago, Mozart said:

Эх, сейчас Вам "охлос", как вы его обозвали, минусов накидает (и мне за компанию)...
Ваша версия звучит... слегка провокативно. 

НБУ оголошував «гнучкий керований курс» і керівники в промовах вказували на можливі коливання «в обидві сторони». І, користуючись, моментом, показали (звісно штучно) можливість укріплення гривні. Невиключно, для використання «словесних інтервенцій», зменшуючи валютні, в часи підвищеного попиту на валюту та «збивати» градус напруги, нагадуючи про факти укріплення.

Опубліковано

Давайте повернемось до конференції Нбу,  адже він чітко озвучив це питання,  що у девальвації стадіони прихильників, історичні максимуми,  а за зміцнення ніхто не згадав,  його це зачіпило) 

Попит на міжбанку спаде і підемо вниз,  але повільно без різких рухів,  зг.  стратегії Нбу.  Попит в січні,  як у довоєнні часи не думаю.  Ну а після першої декади мають бути результати, по допомозі головній. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 3

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...