Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.01.2025 в 13:36, Vlad_05 сказав:

Так, це правило золоте. Я просто вперше вирішив саме прокрутити (здавав по 42.7) і чекав якнайнижче курс відкупити, але все ж таки вирішив що вистачитть і по 42.17. 

Гадаю, що і так добре було - все в плючі, (звісно завжди хочеться максимально виграти але). Думаю, що ті 3-7 копійок на 1$ підуть як плата за досвід. 

На сьогодні варто визнати, качеліст з мене такий собі вийшов 😆 . Із 3-7коп на дол у вівторок "плата за досвід" вирісла вже на 17 коп на 1$... Райф поставив 42.00. І на МБ поки що не вгору, тому мабуть варіанти "курсонизу" можуть бути ще кращі, на сьогодні -завтра так точно. Ну що ж буває)

Опубліковано
41 минуту назад, sergeipo сказал:

Райф онлайн  /42,0

Хто дочекався - молодець.

Гуру обмінок, які пирхали ядом та розказували звідки нам знати як воно все це працює, ви продовжуєте "ночувати в доларах" ?

Гуру обмінок вже енну кількість разів перевернулись з того часу)  А завдання пересічного було просто здати в районі 43 і чекати,  можна порозкидати ще на 5% накапає.  Зараз починати вхід з 42.00 чим не акція. 

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 3
Опубліковано (змінено)
59 хвилин назад, sergeipo сказав:

Райф онлайн  /42,0

І так підіб'ємо прогноз за 14 січня,фломастером виділем:1 ) міжбанк пробили,як писав раніше,2) Банк онлайн ,фіксуємо 3) стосовно обливання холодною водою,обливає Андрій Пишний, оххх обливає(див. другий скрін,погроза за 7 січня).....p.s. Ехххх

Screenshot_20250121-170138~3.png

IMG-40c076e18b80b49a2c187aae6ee50e31-V~2.jpg

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 3
Опубліковано (змінено)

ФРС сохранила базовые ставки в коридоре 4,25-4,5% без изменений.
В марте, скорее всего, тоже будет перерыв в раундах снижения ставок.

В общем, пока все консервативно и сдержанно, не смотря на требования Трампа снизить ставки по кредитам.

Инфляция до сих пор выше тренда в 2%.
И тут или сохранять ставки на относительно высоком уровне, или повышать тренд до 2,5-3%, к чему ФРС методологически не готово и врядли будет.
Думаю, в ФРС осознают, что несколько поспешили с резким снижением ставки в прошлом году на 100 б.п. за несколько раундов, о чем я неоднократно писал.
Ну понятно, "спасали рядового Байдена". Не помогло.
Хотя Байден стопроцентно был креатурой Уолл-стрит.
О чем говорят в ФРС?
Экономика в хорошем тонусе: занятость, рост ВВП.
Разрыв между целевой ставкой и действующей - значителен. То есть процесс смягчения растянется на несколько лет.
Базовые активы переоценены. Данное утверждение является ключевым для принятия инвестиционных решений.

Аналитик Кущ

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...