Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, sergeipo сказал:

офіційний на понеділок - 41,7263

закрились на рівнях - 41,67

То вже неважливо - з понеділка рокєта!!!🚀🚀🚀

• Хаха 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 годину назад, asti сказав:

То вже неважливо - з понеділка рокєта!!!🚀🚀🚀

Куди саме,уточніть ? Якщо у верх,то сильно не радійте,бо може шатл розірватись,наслідки будуть катастрофічні,вже зарас дехто пожинає плоди,коли начитавшись про пружини,і уходящі поїзда,зраду ,дехто з форумчан поспішив з висновками......

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
7 часов назад, Twin сказал:

Та вже ліміти давно закриті :aggressive:хто ще тримає, ехх можна було подвоїти профіт, але і так не погано вийшло.

из-за тревоги не смог вовремя пополниться (отделения закрывают)   :cray:
вышел по /41,93

Как тут говорится... Эхххх... 

Опубліковано
2 часа назад, Modestus сказал:

Кто-нибудь фиксировал для себя объем торгов четверга в Bloomberg? Забыл внести в свою "картотеку":(.

Чего не сделаешь для хорошего человека:
image.png.8d924da14cc56b0b311bcda4f9acb68c.png

Это с понедельника по пятницу. Я тут кое-какую статистику для себя веду... Это именно Блум. Четверг - 151,23.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 4
Опубліковано (змінено)
10 годин назад, Mozart сказав:

Пане Олег, прогнози будуть (ХОЧ ЯКІСЬ) чи лише подібні фрази? 

Так прогноз ж був, 14 січня,чітко фломастером виділено,шо з тріском на 42 злітаємо.Сьогодні фіксуємо його, на всіх ланках фінансової системи....Ви краще напишіть,тільки чесно ,хто з початку  Нового Року 2025, тута на форумі давав прогноз шо впадемо на 42 !? назвіть таких людей,або нехай самі відізвуться,особливо ті які красиві графіки малюють,і придираються до моєї граматики,ну а бо ще як їх у народі називають Гуру.......

Screenshot_20250121-170138~3.png

IMG-40c076e18b80b49a2c187aae6ee50e31-V~2.jpg

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано
16 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Так прогноз ж був, 14 січня,чітко фломастером виділено,шо з тріском на 42 злітаємо.Сьогодні фіксуємо його, на всіх ланках фінансової системи....Ви краще напишіть,тільки чесно ,хто з початку  Нового Року 2025, тута на форумі давав прогноз шо впадемо на 42 !? назвіть таких людей,або нехай самі відізвуться,особливо ті які красиві графіки малюють,і придираються до моєї граматики,ну а бо ще як їх у народі називають Гуру.......

Ну ОК. Щодо 42х - мої вітання. Але... це все? Ліміт прогнозів вичерпаний? 
До речі, щодо граматики... Ви стали набагато краще писати :) Повторно мої вітання. 

Що впадемо на 42, ніхто не писав. Ви єдиний і неповторний...

Але... я б хотів ще Ваших прогнозів. Дуже прошу. Тільки не постфактум. Прогноз - це коли ЗАВЧАСНО кажуть ... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...