Перейти до змісту

Каким будет курс 01.11.2026?  

77 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.11.2026? (голосование будет закрыто 15 октября)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-43,00
      0
    • 43,00-43,50
      0
    • 43,50-44,00
      0
    • 44,00-44,40
      0
    • 44,40-44,70
    • 44,70-45,00
    • 45,00-45,30
    • 45,30-45,60
    • 45,60-46,00
    • 46,00-47,00
    • Более 47,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
13 часов назад, Кремень сказал:

Якщо назвати любу цифру, то один раз в день годинник точно на неї і вкаже. Приблизно так і вийшло з прогнозом Куща по крипті. :yes3: Але то таке, то тема зовсім іншої гілки... Тут про гривню.

😊 Тут про доллар, и Кущ не называл цифр...

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
3 години назад, Mozart сказав:

Бачу, у декого виникає питання: "Коли наступний курсопад у Райфі?" Це означає, що багато учасників нашого форуму активно користуються опцією купівлі валюти онлайн по гарному курсу. Особливо якщо банк оперативно і без комісії видає придбане гарними (для долара - "синіми") купюрами. 

Але не Райфом єдиним, як то кажуть. Раджу звернути увагу ще на три  банки, які я, наприклад, щоденно моніторю на предмет курсів валютообміну онлайн.

1. Альянс Банк
У вересні банк відмінив комісію на зняття валюти з валютних карток. Якщо до цього я купляв там валюту на депозит на 3 місяці, то тепер можна і на депозит брати на 200к, і на карту напряму. 
У Альянсі - одні з найкращих курсів продажу валюти (і долара, і євро). Звичайно, треба вибирати, але для мене особисто це - банк №1 з продажу валюти. 
Щоб користуватися ним, треба: 
1. Встановити застосунок за посиланням  (отримаєте ще 200 грн на бонусний рахунок) і замовити картку "Стартова". Сама картка - це щось, але про неї - не тут.
2. Після отримання "Стартової" (це базова картка) - у цьому ж додатку відкрити картки "Цільова" у потрібних валютах, тобто гривня, долар та євро при необхідності. 
3. Поповнення "Цільових" - безкоштовно всіма каналами - і по P2P, і по IBAN, і готівкою через термінали City24 та EasyPay, та власні термінали Альянсу.

2. Радабанк
Найкращі курси для валютообміну, але тут - лише на депозит на 3 місяці. Обмін напряму на валютну картку з комісією, але це не цікаво. Щоб користуватися, треба встановити додаток RB24 (посилання немає) і відкрити дві картки: 
1) RadaCARD - для дистанційного поповнення гривнею через P2P чи IBAN;
2) MultiCARD - для поповнення готівкою через термінали або у касі відділення. НЕ ПЕРЕПЛУТАЙТЕ! У цих карток - трохи дивні тарифи, тому ось так. 
Радабанк видає завжди ЛИШЕ НОВИМИ. 

3. Кредит Дніпро
Тут курси можуть бути на пару копійок гіршими, ніж у Альянсі чи Радабанку (хоч і краще, ніж у Райфі). Але цей банк славиться тим, що , як і Райф, видає валюту лише новими купюрами. Перевірено багаторазово.
Щоб користуватися, треба:
1. Встановити додаток за посиланням (отримаєте ще 100 грн на бонусний рахунок) і замовити картки Green у потрібних валютах. 
2. Поповнення карток Green у гривні - безкоштовне будь-якими каналами (у т.ч. через термінали Easypay).

№4 у мене - всім відомий Райф, за нього розказувати не буду, так як він і так популярний ))

Користуйтесь на здоров'я!

Вітаю ще спробуйте Аккордбанк

Опубліковано
1 час назад, Inspektor сказал:

Дякую за інформацію! Проблема лише в тому, що в невеликих містах немає відділень цих банків, тому купити валюту онлайн можна, в отримати готівку потрібно їхати до іншого міста.

Дещо доповню написане мною вище. Отже, я розписав, як купити валюту онлайн. Це можна використати НЕ ТІЛЬКИ  (і навіть НЕ СТІЛЬКИ) для зняття готівки, але й для розрахунків у валюті онлайн (на закордонних інтернет-сайтах), або офлайн, якщо людина живе за кордоном. Варіант №1 (банк Альянс) - це взагалі чудовий варіант для тих наших земляків, які зараз у Європі: гарні курси купівлі + можливість платити карткою, додавши її у гаманець Google Pay чи Apple Pay. Тож якщо хтось із ваших родичів (а може, і хтось із форумчан) знаходиться ТАМ... прийміть до відома, це реально корисна інформація.

Я розглядав лише варіанти, які легко поповнюються гривнею дистанційно і без комісії, звісно. 
Звичайно, для подібних розрахунків можна використовувати і карти того ж Привату чи Моно, але... питання у курсах. У перерахованих мною банків (за виключенням Райфу, де у звичайний день курси, м'яко кажучи, "нецікаві") курси чи не найкращі по банківській системі України. 

Опубліковано
3 минуты назад, Fevral сказал:

Вітаю ще спробуйте Аккордбанк

У Акорді непогані курси, проте у більшості міст проблеми з наявністю гарної валюти. Принаймні так було дуже довгий час, через що я власне перестав користуватися цим банком. Після того, як кілька разів намагались "нагодувати" 1996-м роком вперемішку із потертими "білими", я сказав: "Дякую, не треба!". 

До речі, ще одна практична порада, чому варто мати дебетові картки Кредит Дніпра (Green у доларах/євро). Це один з небагатьох банків, де можна покласти ... старі купюри, а забрати новими. Є ще пара подібних банків, наприклад, той же Райффайзен, але у Кредит Дніпра не треба дуже завчасно замовляти готівку. 

Опубліковано (змінено)
5 годин назад, Mozart сказав:

У Альянсі - одні з найкращих курсів продажу валюти (і долара, і євро). Звичайно, треба вибирати, але для мене особисто це - банк №1 з продажу валюти. 

Дякую за корисну інформацію. Ради і Кредит-Дніпра у нас немає, але Альянс завжди був  прямо на центральній площі. Ніколи не звертав на нього уваги, бо чомусь він мені здавався нішевим для певного сегменту малого та середнього бізнесу, а не для фізичних осіб.

Питання щодо фрази "Звичайно, треба вибирати"  - мається на увазі перевіряти купюри, якими видають замовлення на зняття готівки з карти? Там не з запахом фарби, як в Авалі?

Змінено користувачем brandy
Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

До речі, ще одна практична порада, чому варто мати дебетові картки Кредит Дніпра (Green у доларах/євро). Це один з небагатьох банків, де можна покласти ... старі купюри, а забрати новими. Є ще пара подібних банків, наприклад, той же Райффайзен, але у Кредит Дніпра не треба дуже завчасно замовляти готівку. 

Вітаю!

Можливо залежить від регіону, в нас покласти можна тільки на депозит від 3 місяців і зараз з готівкою стало гірше(рідше привозять і треба замовляти завчасно).

Опубліковано
3 часа назад, brandy сказал:

Дякую за корисну інформацію. Ради і Кредит-Дніпра у нас немає, але Альянс завжди був  прямо на центральній площі. Ніколи не звертав на нього уваги, бо чомусь він мені здавався нішевим для певного сегменту малого та середнього бізнесу, а не для фізичних осіб.

Питання щодо фрази "Звичайно, треба вибирати"  - мається на увазі перевіряти купюри, якими видають замовлення на зняття готівки з карти? Там не з запахом фарби, як в Авалі?

У Альянсі - не так, як у Райфі чи Кредит Дніпрі. Але можна попросити у операціоністів повідомити, коли буде потрібна сума у гарній валюті. Знов-таки, при крайній потребі - можна те, що гірше за станом, через депозит у Кредит Дніпрі чи МТБ Банку прогнати і поміняти на нові.

Опубліковано
8 годин назад, Mozart сказав:

У Акорді непогані курси, проте у більшості міст проблеми з наявністю гарної валюти. Принаймні так було дуже довгий час, через що я власне перестав користуватися цим банком. Після того, як кілька разів намагались "нагодувати" 1996-м роком вперемішку із потертими "білими", я сказав: "Дякую, не треба!". 

Так, Ви праві все залежить від міста. В нас як писав і раніше без знайомств і різних заморочок можна купити синій долар і євро в Райфі, Акорді, Сенсі, Пумбі, Кредо, Креді. Але з'явилась інша проблема, повітряні тривоги які затягуються на цілий день. Під час тривоги працює тільки Тасс, синьки в ньому немає, але євро можна купити коли привабливий курс і то раз в місяць на 400к. 

Опубліковано
4 години назад, Mozart сказав:

У Альянсі - не так, як у Райфі чи Кредит Дніпрі. Але можна попросити у операціоністів повідомити, коли буде потрібна сума у гарній валюті. Знов-таки, при крайній потребі - можна те, що гірше за станом, через депозит у Кредит Дніпрі чи МТБ Банку прогнати і поміняти на нові.

Не знаю як в інших містах але Алянс в Тернополі завжди видавав тільки білими причому по зняттю як через 3 місячне депо (ще до відміни комісій ) так і зараз вже без комісій. Завжди в касі тільки білий і найчастіше 96 року. Причому касири завжди кажуть що синього в них нема і не знають коли буде... Деякі їхні білі долари приватовським терміналом так і не були взяті - і на касі привату сказали що вони були замоченні. В Алянсі звісно теж їх не взяли. Тому я б розглядав цей банк з завжди хорошим курсом але явно не для зняття готівкою долара (по євро норм).  

Опубліковано
9 часов назад, Ximik сказал:

Не знаю як в інших містах але Алянс в Тернополі завжди видавав тільки білими причому по зняттю як через 3 місячне депо (ще до відміни комісій ) так і зараз вже без комісій. Завжди в касі тільки білий і найчастіше 96 року. Причому касири завжди кажуть що синього в них нема і не знають коли буде... Деякі їхні білі долари приватовським терміналом так і не були взяті - і на касі привату сказали що вони були замоченні. В Алянсі звісно теж їх не взяли. Тому я б розглядав цей банк з завжди хорошим курсом але явно не для зняття готівкою долара (по євро норм).  

Я взагалі такі банки пропоную розглядати для кожного міста окремо. Бо ось, наприклад, @Leva - 30 пише, що у них в Білій Церкві можна без проблем купити синій в Акорді, а у нас взагалі НІКОЛИ синього в Акорді не було. Все індивідуально. 
Тож озвучені рекомендації щодо банків прошу розглядати як інформацію для роздумів, що не лише в Авалі/Райфі можна купляти онлайн, а не як поштовх до дії )

Що ж до картки "Стартова" від банку Альянс - на вихідних у якійсь темі по банкам детально розпишу всі її переваги, щоб тут не офтопити. Вона варта того, щоб її мати у Гугл- чи Apple-гаманці.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...