Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
      0
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
      0
    • 42,00-42,40
      0
    • 42,40-42,70
      0
    • 42,70-43,00
      0
    • 43,00-43,50
      0
    • 43,50-44,00
      0
    • 44,00-45,00
      0
    • Более 45,00
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Раніше повідомлялося, що перший транш від МВФ Україна очікує в квітні.

- тимчасовикам ніхто грошей не дасть

- до виборів тре ще норм спокійно дожити... а так як себе поводить нова влада - хз чи буде спокійно

Опубліковано:

Вот и настал режим паники, рост доллара остановить некому, скоро начнут сдавать гривну, все оказалось намного сложнее, чем это было прошлый раз.МВФ никуда не спешит.

Опубліковано:

Я думаю нынешнему правительству уже обсалютно паралельно какой курс, после того как потеряли Крым, темболее что у них у всех сбережения в евро.

Опубліковано:

А никто не думает, что это может быть такая многоходовка - есть курс 8, его надо поднять, допустим, до 15, как это сделать так, чтоб весь народ при этом остался в гривне?

Начнем медленно поднимать до 11, пусть народ ринется за долларом, потом обвалим до 9, самые "умные" просекут якобы "качели", опять затарятся по 9, сольются полностью по 10.50-11 и... а качелей-то и нету, ставим нужные 15 и все, все в гривне, курс 15, занавес. 

Опубліковано:

Вот и настал режим паники, рост доллара остановить некому, скоро начнут сдавать гривну, все оказалось намного сложнее, чем это было прошлый раз.МВФ никуда не спешит.

так и мы не спешим- ждем 8
Опубліковано:

А никто не думает, что это может быть такая многоходовка - есть курс 8, его надо поднять, допустим, до 15, как это сделать так, чтоб весь народ при этом остался в гривне?

Начнем медленно поднимать до 11, пусть народ ринется за долларом, потом обвалим до 9, самые "умные" просекут якобы "качели", опять затарятся по 9, сольются полностью по 10.50-11 и... а качелей-то и нету, ставим нужные 15 и все, все в гривне, курс 15, занавес.

почему 15? хотелки?
Опубліковано:

Я думаю нынешнему правительству уже обсалютно паралельно какой курс, после того как потеряли Крым, темболее что у них у всех сбережения в евро.

я тебе больше скажу - населению тоже уже пофиг - именно поэтому нет и не будет никакой паники
Опубліковано:
Добрий день, сьогодні маємо  події які б могли бути тим самим стимулом щоб повернути курс вниз:

1. повідомлення мінфіну стосовно можливості виділення Україні коштів в розмірі 15 млрд дол (кажуть завтра мали б останні протиріччя затерти)

2. зменшення ОВгЗ на 22 млрд в НБУ (зранку про це повідмляв Моцарт ), виходить сушать гривневу ліквідність (хоча цікаво хто закрив на цю суму).

Проте є ряд факторів, з яких логічно випливає і протележне -ріст валюти:

1.Відновлення аукціонів по рефінансуванню Банків -навіть точний день сказали -в четвер, якщо не помиляюсь -виходить в четвер мали б підлити ліквідності, значить знову ж логічно валюта мала б рости -тобто як мінімум до пятниці тільки ріст.

2. Поведінка на МБ, сьогодні на закриті БІД піднявся в порівняні з відкриттям на 20 коп до 10,9 грн, на поведінку якого Моцарт казав звертати увагу, проте в першій половині дня, БІД тримався нарівні 10,7 грн, тобто наскільки розумію основні угоди проходили на цьому рівні, а 10,9 підтянули під кінець за вуха.

Отже тепер потрібно співставити цю інфо, і можливо щось з цього вийде спрогнозувати. Як на мене, виглядає що всіх хочуть загнати і переконати що буде тільки дорожче. І реально, в режисерів виходить не погано, сам починаю вірити, а значить..., а значить  Все буде добре.