Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Давайте знову трохи історії згадаємо, минулого року все почалось в липні, в другій половині, з рівня 24,70(65) підросли на 25,15 Потім скоректувались на 24,90 (25,00) ось і все, що було далі думаю всі пам"ятають. Тому можна провести паралелі і припустити, що курс ще зможе скоректуватись до 25,80 (75) тільки є один момент, тоді почали в липні і часу для корекції, відкату було достатньо, зараз почали з запізненням, а тому величина відкату, корекції може бути зовсім незначною. Щоб курс пішов в зворотню сторону треба вагому подію, наприклад позитив по траншу. А поки нерези правлять бал на міжбанку, і як пише ДС особливо не рахуються з курсом.

Опубліковано:
Только что, Twin сказал:

Щоб курс пішов в зворотню сторону треба вагому подію, наприклад позитив по траншу.

А яка вагома подія вплинула на зростання курсу? Ось що цікаво. :)

Опубліковано:
6 минут назад, 2000 сказал:

:cray:Искренние поздравления людям которые слились в воскресенье .

Надо иметь недюжинную смелость что бы свои слить, в такой период это сейчас легко сказать надо было сливать ))), а тогда на выходных 2-3 числа было ощущение что это не конец, видели бы вы что творилось на "островке" менял  возле нашего самого большого базара паника люди бегают что то меняют курс был 26.1 -26.5(6) 

Опубліковано:
3 минуты назад, 200314 сказал:

Їх кілька.  Нерези вийшли палити гривню по будь якому курсу, очікування місії і рішення, приват трохи підлив масла своїм рішенням. Ось і маємо результат:)

Опубліковано:
9 минут назад, 200314 сказал:

Давайте будемо реалістами, на зростання курсу на ЧР не влинули пересічні громадяни, тому що хтось купив хтось продав, так можливо перкіс трохи був на купівлю, але !! Я важаю що це просто міняли "внутрішнім серцем" відчули )) що треба перестрахуватись з думкою - "все одно скоро взлетить", інших причин я не бачу, ну і договорняк теж можен бути, або те і те разом , як мені казав одна людина мінялам байдуже курс 8 грн чи 50 грн їм головне гірки, а затишшя для них не дуже добре.    

Опубліковано:

Национальный банк объявил о проведении аукциона по продаже валюты. Регулятор планирует продать банкам до $100 млн. Каждый банк может выставить до трех конкурентных заявок до 11:30.

Опубліковано:
21 минуту назад, Медведи и Быки сказал:

Давайте будемо реалістами, на зростання курсу на ЧР не влинули пересічні громадяни, тому що хтось купив хтось продав, так можливо перкіс трохи був на купівлю, але !! Я важаю що це просто міняли "внутрішнім серцем" відчули )) що треба перестрахуватись з думкою - "все одно скоро взлетить", інших причин я не бачу, ну і договорняк теж можен бути, або те і те разом , як мені казав одна людина мінялам байдуже курс 8 грн чи 50 грн їм головне гірки, а затишшя для них не дуже добре.    

Для операторів ринка (мінялів) основне стабільний - зазор , дельта при різких підйомах і спадах в них теж бувають мінуси в кишені . Як на мене це дихання ринку . При роботі на ринку валютні оператори в основному підтримують баланс валют для роботи при не вистачання однієї з валют вони виставляють вищу ціну щоб врівноважити свій баланс , тому попит і викликає такий ріст долара . Загон виникає при цілеспрямованих діях медіа , банків .

Опубліковано:

При чому загон може бути успішний тільки при певних умовах - коли на ринку є надлишок певної валюти . На даний час навіть при всьому бажанні загон по підвищенню курсу долара зазнає фіаско .