Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
17 минут назад, Jilane2 сказал:

На чем такое стремительное укрепление на МБ? На слухах о новом транше? За счет выигрыша у Газпрома? 4 G? 

Подкиньте дровишек, т.к. я не понимаю, на каких новостях сползание происходит... Учетную ставку подняли, но это явно не положительная новость для укрепления красивой...

Вибори на носі,а у реформаторів рейтинги нижче плінтуса,з супер-досягнень--безвіз,і вирішили зробити ще доляр по 24.5,а що ще можна влаштувати з найменшою шкодою для сєбЮ,ще п'ять років дєрєбана дорогого стоют

Опубліковано: (змінено)
12 минут назад, Боб Губка сказал:

Вибори на носі,а у реформаторів рейтинги нижче плінтуса,з супер-досягнень--безвіз,і вирішили зробити ще доляр по 24.5,а що ще можна влаштувати з найменшою шкодою для сєбЮ,ще п'ять років дєрєбана дорогого стоют

Давайте так : якщо буде 24.5  влітку то я Вам купую підписку до кінця року (  6 місяців ). Якщо не буде то Ви мені нічого не винні, я не потребую нічого взамін ! Не вірю, готовий з радістю програти !

Змінено користувачем Гість
Опубліковано:
8 минут назад, Боб Губка сказал:

Если будет 24,5 этим летом, то я буду ставить лайки на любые ваши посты, где их только не увижу, даже, если они мне не будут нравится) 

Опубліковано:
Цитата

ну хто там писал никаких инвестиций;)       https://republic.com.ua/article/ktd-group-zapustit-zavod-z-virobnitstva-holodilnikiv-v-cherkasah.html  KTD Group, що випускає в Україні побутову техніку під торговими марками ТМ Saturn, ST і Laretti, має намір в квітні-травні 2018 роки запустити виробництво холодильників з планами вивести його на потужність близько 300 тис. од.

Опубліковано:
12 минут назад, Magicae Numero сказал:

Да уж,  сегодня 26.5, даже новость Украина без газа осталась,  гривну не ломает. 

все это перемелиться ,тем более весна пришла и циклон на неделю ,потом тепло ,главное суд выиграли ,поступлении валюты идет и немалое

Опубліковано:

Аукциончик на 50 млн....

Дата

02.03.2018

Тип (купівля / продаж)

купівля

Обсяг

до 50 млн. дол. США

Тип заявки (конкуретні / неконкурентні)

конкурентні

Час подання банками заявок на участь

до 11:30