Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
В 29.06.2018 в 09:38, Twin сказал:

З власних спостережень вікна трьох різних обмінок,середа 26,05/26,25 на вечір 26,10/26,20

Вчора вихідний 26,05/26,20

Сьогодні робочий, так-так багато хто працює втч. і я)  26,05/26,25

Роблю висновок, на вихідні сильно не спустимось, менше 26,20 не будуть віддавати.

Если Вы пишете о Львове (я ведь не ошибаюсь, откуда Вы?) , то на ветке ДС (которую Вы тоже внимательно читаете) писали, что там на выходных курс опустился ниже 26,20.

Опубліковано:
В 01.07.2018 в 13:30, Mozart сказал:

Если Вы пишете о Львове (я ведь не ошибаюсь, откуда Вы?) , то на ветке ДС (которую Вы тоже внимательно читаете) писали, что там на выходных курс опустился ниже 26,20.

Я даю інфу по вікнах (тобто макс.) в популярних місцях, звісно що можна купити дешевше, навіть в тих вікнах, все залежить від суми.

Сьогодні на вікнах 26.15 а значить віддадуть ще дешевше;)

Тепер по міжбанку, а саме перші дні липня які чекав, як бачимо намалювали тазік, можна робити висновки.

Я вже свій зробивB)

Опубліковано:
13 минут назад, Twin сказал:

Я даю інфу по вікнах (тобто макс.) в популярних місцях, звісно що можна купити дешевше, навіть в тих вікнах, все залежить від суми.

Тепер по міжбанку, а саме перші дні липня які чекав, як бачимо намалювали тазік, можна робити висновки.

Я вже свій зробивB)

А точно тазик? Может к закрытию до черпачка дорисуем? 

Опубліковано:
45 минут назад, Twin сказал:

Я вже свій зробивB)

А можно озвучить ваш вывод?

Опубліковано:
Только что, Beatle сказал:

А можно озвучить ваш вывод?

НБУ не дасть більше припасти, буде вигрібати. Я розраховував на подвійний спуск сьогодні, але не сталося, хоча завтра ще є день.

Але я вирішив не чекати, зробив все сьогодні, спокійно;)

Опубліковано:
9 часов назад, Twin сказал:

Я вже свій зробивB)

ага, дякую,

була свіжезароблена гривня, був прийнятний курс, глянув що на мб, а там ваш тазік, ну і ковертував, що мав

Опубліковано:

Погляд ICU: Цього тижня ми очікуємо погашення ОВДП на 3.1 млрд грн, а також підвищений попит на валюту для виплати дивідендів нерезидентам. Внаслідок цього гривня продовжить перебувати під тиском.