Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, nord555a сказал:

Интересно..А теханализ(кто занимается) показывал сегодня такой курс?

Бурый Миша по прогнозу на конкретный день ответил, … а на текущую неделю был толковый ТА вотЪ здесь

Змінено користувачем Endeavour
Опубліковано
43 минуты назад, Samurai сказал:

ЧУШЬ НЕТ НИКАКОЙ ШАЛЬНОЙ

ЕСТЬ ПАНИКА 

Аваль  КСТАТИ ПА 28,00 продавал 

я трохи купил 

всезнайки ржака 

Военный стан а вы такие радые...типа выросли ...я нажил а вы шо ??? смешные

я шото не понимаю в этой жизне 

радости у кого то полные штаны

Ув.Самурай..Если б небыло гривны..а только паника..я бы не сдавал $ в Днепре час назад по 28.42.Значит кто то его купил по 28.50-55..И гривна откуда то появилась.Впереди меня с баулами чел 5 стояли.

Опубліковано
1 минуту назад, nord555a сказал:

Я лично не радуюсь.

Военный стан..только ради сохранения власти.И не настоящий он будет.И депо замораживать не будут.Когда все это поймут и паника уляжется - понесут депо обратно.Так что.всё что будет выше 29-29.5 -всё дутое...

На мою думку ВС, набагато вагоміший фактор ніж все інше. по-перше це обмеження і гривню  понесуть нескоро, по-друге. цей період розтягнутий у часі і стрибок курсу  вище можливий і далі через деякий  проміжок . В цьому і  полягає зараз визначити хоча б приблизні рівні, бо передчасний вихід з валюти вже зробили деякі пани з обіду, а зараз  спостерігають як ріст  продовжується. Банки  паливо  віддаватимуть, то заскочимо і за 30, але частково можна і підігрівати валютчиків, кожен вирішує сам з яких рівнів.

Опубліковано

Вопрос - покупать или продавать.

Думаю что раньше среды, четверга все не уляжется.

В четверг думаю можно будет продать что-то типа 29,50. 

Опубліковано
22 минуты назад, Перес де Куэльяр сказал:

На мою думку ВС, набагато вагоміший фактор ніж все інше. по-перше це обмеження і гривню  понесуть нескоро, по-друге. цей період розтягнутий у часі і стрибок курсу  вище можливий і далі через деякий  проміжок . В цьому і  полягає зараз визначити хоча б приблизні рівні, бо передчасний вихід з валюти вже зробили деякі пани з обіду, а зараз  спостерігають як ріст  продовжується. Банки  паливо  віддаватимуть, то заскочимо і за 30, але частково можна і підігрівати валютчиків, кожен вирішує сам з яких рівнів.

Можно с Вами не согласиться?

Президент в твиттере сам сообщил..что это будет ВС.не совсем настоящий.Почти без ограничений.Он нужее для статуса скорее всего..и реакции мирового сообщества.Чтобы нам была предоставлена более серъёзная помощь ..вооружение..И санкции к агрессору.Чтобы мы могли себя защитить.

Поэтому..уляжется паника быстро...если б не декабрь и бюджетная гривна.

Опубліковано
1 минуту назад, nord555a сказал:

Можно с Вами не согласиться?

Президент в твиттере сам сообщил..что это будет ВС.не совсем настоящий.Почти без ограничений.Он нужее для статуса скорее всего..и реакции мирового сообщества.Чтобы нам была предоставлена более серъёзная помощь ..вооружение..И санкции к агрессору.Чтобы мы могли себя защитить.

Поэтому..уляжется паника быстро...если б не декабрь и бюджетная гривна.

Всепропальщики знову зганьбилися?

Опубліковано (змінено)

Харкiв вечiр обм.Гагарiн  80/29.50    Роза. 85/ 29.45.          Банки теж спекулюють  вiдкупили по 27.92 , продаватимуть готiвку майже по  28.55-80 . Завтра  можливий рiэкий пiдскок на МБ щоб трохи вирiвняти розрив з  курсами  Банкiв, а ЧР готiвка в свою чергу вiдступить далI.

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
Опубліковано
2 минуты назад, nord555a сказал:

А что..есть предпосылки и аргументы так думать??

Є. Бо якщо все вісить на волосині то найменший поштовх виведе систему з рівноваги.

А якщо українська економіка та соціальна сфера потужні та міцні, ніякі військові стани а тим більш реальні військові дії з застосуванням ядерної зброї не здатні її поколихати.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...