Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Задача по финансированию дефицита бюджета усложняется...

https://biz.liga.net/ekonomika/tek/novosti/prodaja-tsentrenergo-otkladyvaetsya-konkurs-otmenen---smi

Во многих СМИ пишут, что остатки на коррсчетах увеличились на 23 млрд грн. Вразумительных объяснений не увидел. Поэтому сообщаю. 20 млрд это НБУ вернул по депозитным сертификатам и выдал кредитов и 3 млрд это гривна от казначейства. Предположу, что на валютный рынок через ряд транзакций попадут только 3 млрд. 20 пойдут либо в ОВГЗ либо обратно НБУ.

Опубліковано

Національний банк України і Народний банк Китаю відновили двосторонній договір про валютний своп для валют юань/гривня ще на три роки.

Про це говориться в повідомленні НБУ.

Максимальна сума лінії валютного свопу залишається незмінною: на рівні 15 млрд. юанів або 62 млрд. гривень.

Відповідний договір підписали голова НБУ Яків Смолій і голова Народного банку Китаю Йі Ган під час робочого візиту Я.Смолія в Пекін.

І ще

Евросоюз перечислил Украине 500 млн евро макрофинансовой помощи, - зампред ЕК Домбровскис https://censor.net.ua/news/3101785/evrosoyuz_perechislil_ukraine_500_mln_evro_makrofinansovoyi_pomoschi_zampred_ek_dombrovskis

• Лайк 1
  • Дякую 4
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
28 минут назад, Samurai сказал:

27,90-27,95

киев

внутри этих цифр работа 

И когда движуха вверх начнеться?( не завтра ли ? )

Змінено користувачем 2000
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, 2000 сказал:

И когда движуха вверх начнеться?

Не в этом году , спокойно идем за елками и мандаринами.

Змінено користувачем turboo
Опубліковано
10.12.2018 в 10:40, osso сказал:

Это Ваш прогноз.

Нет. Дефолт - не мой прогноз, и я специально только что расписал, ЧТО я на самом деле думаю. 
Если еще остались вопросы, сформулируйте. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...