Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
6 часов назад, Dimar сказал:

То есть движение менее 1% уже считается "падением"??? 😀

После долгого, недельного или больше подъема, резко вниз-это падение (25 копеек), но небольшое. Думаю, устаканится в районе 28,30-28,40 до выборов (только чуйка :) ).

Змінено користувачем Twit
Опубліковано
2 часа назад, Fat Point сказал:

т,е, вы намекаете ,что это не начало коррекции коррекции .,а случайное совпадение желаний купить доллары именно сегодня.

Я хочу сказать, чтобы не спешили делать выводы по сегодняшнему пятничному отскоку. Это еще НЕ окончание коррекции... Шанс уйти ниже на следующей неделе еще есть. Все будет зависеть от действий Нацбанка. 
Кстати, в понедельник на межбанке - выходной, т.е. операций будет мало, колебаний сильных быть не должно. Но этим могут воспользоваться спекули и покачать рынок.

Опубліковано
14 хвилини тому, Mozart сказав:

Я хочу сказать, чтобы не спешили делать выводы по сегодняшнему пятничному отскоку. Это еще НЕ окончание коррекции... Шанс уйти ниже на следующей неделе еще есть. Все будет зависеть от действий Нацбанка. 
Кстати, в понедельник на межбанке - выходной, т.е. операций будет мало, колебаний сильных быть не должно. Но этим могут воспользоваться спекули и покачать рынок.

так і середа, 14 жовтня, Покрова - офіційний вихідний. Чи не так?

Опубліковано
1 час назад, Reasonable сказал:

В понедельник в США празднуют день Колумба.

Саме так , вихідний державний,  а значить сьогоднішній підскок зрозумілий,  до когось пізно дійшло і вирішили таки сьогодні закрити проплати) 

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 1
Опубліковано
4 часа назад, Fat Point сказал:

На  МБ буква  дабл в  инглиш  W. Что -то не припоминаю  такое, ковшики были с ручками, блюдечки . Наверно , силы вверх или вниз равны.😉

Закрились .23/.25 а тут чомусь графік продовжує малювати вверх)) ну то таке.  

Пс я б сказав більше вниз чим вверх;)

Опубліковано
16 часов назад, Twin сказал:

Закрились .23/.25 а тут чомусь графік продовжує малювати вверх)) ну то таке.  

Пс я б сказав більше вниз чим вверх;)

нал харьков 28.35/28,40 

• Лайк 1
  • Дякую 4
  • Подобається 1
Опубліковано
7 часов назад, krepkih сказал:

нал харьков 28.35/28,40 

Чомусь мене це не дивує,  Харків останнім часом полюбляє космічну тему.  Цікаво, чи завтра так встоять... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...