Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
2 хвилини тому, EugenioK сказав:

Как говорится, высадили очередную партию нервных. Следующая остановка - 29,55

По факту за наступні 3 тижні можливе все. 

Є купа факторів які можуть зіграти.

Поки не бачу інформаційного позитиву. Так корекція проходить, а хто зна може бути і 29+.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
5 минут назад, EugenioK сказал:

Как говорится, высадили очередную партию нервных. Следующая остановка - 29,55

Неделю назад неленивые могли на долларе поймать 25 копеек легко, а на евро - и того больше. Как будет сейчас, посмотрим, но хочу обратить внимание тех, кто ТОЛЬКО ЧТО прочитал и решил только "скину ка я все доллары": момент УЖЕ упущен. Не надо бежать за уходящим поездом. 

• Лайк 3
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
Опубліковано
2 минуты назад, GDV29 сказал:

Или 28,50-28,60... 

Я в форексе мягко говоря дилетант. Интеллект и интуиция в неравной борьбе с НБУ - мое все. Думаю, все же в потолок еще не уперлись.

Опубліковано
1 минуту назад, Mozart сказал:

Неделю назад неленивые могли на долларе поймать 25 копеек легко, а на евро - и того больше. Как будет сейчас, посмотрим, но хочу обратить внимание тех, кто ТОЛЬКО ЧТО прочитал и решил только "скину ка я все доллары": момент УЖЕ упущен. Не надо бежать за уходящим поездом. 

Это точно не мое. Играться в ловлю копеек на микрооткатах - прибавлять себе седых волос. Пока в общей сложности продал 10% баксов. Надеюсь все же в бОльшем объеме слиться повыше.

Опубліковано
14 хвилини тому, Mozart сказав:

Якщо у мене було бажання міг вчора вийти на 50%. Ще сьогодні зранку був те ж час, але поки сильно багато негативу тому і не ризикував. Сильно на сьогодні багато ризиків. Торік у мене фактично ідеально вийшло зіграти в євро. Тому буду чекати змін погоди і закінчення олімпіади.

Опубліковано
3 минуты назад, olmazzz сказал:

Друзья, признаюсь честно - я похоже ошибся!  По 28,70 не надо начинать откуп... По 28,50 ещё подумаю!

дайте, плз, более развернутое мнение

Опубліковано
4 минуты назад, olmazzz сказал:

Друзья, признаюсь честно - я похоже ошибся!  По 28,70 не надо начинать откуп... По 28,50 ещё подумаю!

А что поменялось глобально за подня?))) а я потихоньку начну как раз с 28.6-28.7

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...