Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
9 часов назад, forgedone сказал:

В мене з'явилось питання, але я не знаю, від чого залежить. Тому, може хтось поділиться думками, для розуміння загальної ситуації...

Чи може курс НБУ залишитись фіксованим на рівні ~36.6, якщо раптом підемо на готівковому ринку на 45/50?

Теоретично, якщо ввести податок на імпортні операції, то в такому разі це і буде неформальним підняттям курсу нбу. З іншого боку, якщо буде якийсь експорт, і якщо він буде якось в сіру заводити кошти на витрати, то їм курс НБУ буде неважливий.

І які зараз плюси від плаваючого курсу, якщо наважаться відпустити? І як в умовах війни зменшити імовірність різких рухів для плаваючого курсу?

Буду радий почути ваші думки

Які плюси, якій плаваючий курс ? В нашому випадку, він може бути тільки один Тонучий. Коли НБУ знов надумає підвищити оф курс. На налі він знов зросте на 4-5грн від встановленого рівня . І так буде постійно даю 100%. Можливо після війни ситуація змінится.

• Лайк 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано: (змінено)

Купил утром немного долларов в Привате. По словам кассира, это заказанная кем-то на вчера валюта, за которой не пришли. Так-что если очень надо, то схема на один-два раза на поверхности )

Змінено користувачем lexlex
Опубліковано:
1 минуту назад, lexlex сказал:

Купил утром немного долларов в Привате. По словам кассира, это заказанная кем-то на вчера валюта, за которой не пришли. Так-что если очень надо, то схема на один два раза на поверхности )

Боюсь после этих слов в открытом канале схема проживет не долго...

Опубліковано:
4 минуты назад, lexlex сказал:

Купил утром немного долларов в Привате. По словам кассира, это заказанная кем-то на вчера валюта, за которой не пришли. Так-что если очень надо, то схема на один-два раза на поверхности )

Что бы заказать валюту в привате, эта сумма должна быть на карте в наличии🙂

Опубліковано:
3 минуты назад, Perchik сказал:

Боюсь после этих слов в открытом канале схема проживет не долго...

Да и бог с ним. Это как глушить рыбу динамитом. Не спортивно.