Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
24 минуты назад, Лев сказал:

А-банк на депо продає євро та долари онлайн без питань.Але ж в них курси не дуже приємні-особливо по євро саме на сьогодні-долар по 37.594,та євро по 38,462.

Я мала на увазі , нал і не класти на депозит. За депозит не питала в них, бо не знаю, чим повернут. Могут же по курсу НБУ, на момент повернення. 

Опубліковано:
9 минут назад, ptichka сказал:

Я мала на увазі , нал і не класти на депозит. За депозит не питала в них, бо не знаю, чим повернут. Могут же по курсу НБУ, на момент повернення. 

Зрозумів.

А на рахунок повернення валютного депо у гривнях, по курсу НБУ після його закінчення,в працюючих банках-навряд чи так зроблять,хоча воєнний стан в країні-мабуть можливо все.Але ж так само можна буде і не забирати його(якщо запропонують на той час гривнею забрати),а просто покласти наприклад його ще на 3 чи 6 місяців-до кращіх часів.Но це звичайно,якщо людині не потрібні будуть саме ці гроші терміново.Кожен вибирає своє.

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Хаха 2
  • Подобається 5
  • Не подобається 2
Опубліковано:

Каменское, в Привате первый раз посчастливилось - купил 300 уе.
Ощадбанк выдавал заказные доллары, а в другом отделении ощадбанка сказали что вообще даже пришлось сдавать до 10000 назад куда-то, типа лишние заказные и никому не нужны. А в свободную продажу не хотят пускать

Опубліковано:
4 часа назад, Лев сказал:

А-банк на депо продає євро та долари онлайн без питань.Але ж в них курси не дуже приємні-особливо по євро саме на сьогодні-долар по 37.594,та євро по 38,462.

Это же мы говорим не про на 50т на 3 месяца депозит?

Тогда на сколько минимум можно его оформить, чтобы купить валюту?

Опубліковано:
4 години тому, ptichka сказав:

На такое «кидалово» ни государство, ни кокретные банки не пойдут, т.к. такие решения станут «последним гвоздем в крышку гроба» доверия населения к банковской системе и к конкретным банкам в часности.
Если бы была возможность прикупить по 38-39 uah/uad для депо на 3 мес (например в Приват, Ощад, Альфа, ОТП) воспользовался бы такой возможностью с радостью, т.к. тот кеш, который сейчас беру даже по 40,60 отложу в Очень "долгий ящик".

Опубліковано:

Здравствуйте. Сегодня зашёл в Альфа-Банк, на продажу валюты нет. Но зато на депозит, менеджер сказала, что можно купить любую сумму, только надо приходить с утра.

Вот у меня вопрос, кто нибудь покупал в Альфа-Банке доллары на депозит?

Опубліковано:
9 часов назад, Mozart сказал:

Да... С памятью у народа слабовато.

Во-1, не в 2014-м, а в феврале 2015-го (точнее, 25-26 февраля)
Во-2, не за неделю, а к 1 июня 2015 (количество недель посчитайте сами). 

В-3, не до 26, а до 21, точнее, 21,05 был минимум в районе 1-4 июня. 

...но ведь было !!!

Опубліковано:
1 час назад, Анджелина сказал:

Это же мы говорим не про на 50т на 3 месяца депозит?

Тогда на сколько минимум можно его оформить, чтобы купить валюту?

Чого-!?Якраз про саме цей депо і йдеться в А-банку,мінімум на 3 місяця.Просто вони трішки хітрише зробили.Чи не найперші ввели цю пропозицію,але за вашими курсами,особливо по євро+відкрити депо можна з 09.00 і до 23.00.Ну і зробити це можна і онлайн через них,замовляючі у вайбері.Я навіть більше скажу-я незнаю як само вони планували це зробити,але був натяк на те,що мені як клієнту навіть спробують допомогти на більшу суму,а ніж 50 000гр.,відкрити депо у валюті.От якось так.

• Дякую 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2