Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, Лев сказал:

Не завжди можу одразу відповісти. Та й взагалі міркував чи потрібно реагувати на вашу цитату-!?! Зараз от вирішив написати. Одразу скажу, що це просто загальний напис без усіляких підводних каменів.

Я так вважаю, що прогнозувати тут може кожен та будь що. Можливо я якось гучно це все описав - не знаю. Не сперечатимусь. Я проста людина, без вищої освіти. Хоча я і не Юля Тимошенко. Тому хайпом не займався та не збираюся займатися, тим паче тут. Як я написав, так написав - змінити це буде не можливо. Тоді вже до літа ми просто мовчки побачимо чи був я правий чи ні.

Друже @Лев, щодо хайпу - я мав на увазі Вашу заяву, що "конвертдепозити відпадуть" чи щось подібне. Там дійсно вийшло дуже гучно. Лише це. 
Ваш прогноз по курсу, вибачте, не запам'ятав, та якщо буде Ваша ласка вказати приблизно, коли Ви його писали (а ще краще - процитувати чи дати посилання) - із великим задоволенням перечитаю.

Звісно, прогнозувати тут може кожен, і це буде добре. Жоден прогноз не має бути висміяний, хоча піддавати сумніву можна. Задля цього ж тут і зібралися. 

Опубліковано (змінено)
51 минуту назад, Modestus сказал:

Не следует забывать о том, что кроме девяти банков, замешанных в игорном бизнесе, есть еще шесть убыточных банков по состоянию на 31 декабря 2021 года, о которых Рожкова недавно говорила, что им лучше рассчитаться с вкладчиками и сложить лицензии, а иначе хуже будет.

А вот ЭТО я бы с удовольствием обсудил. Но вот здесь. Если Хасан перенесет, продолжим там. Не хочу оффтоп здесь плодить, и так уже его перебор.

Змінено користувачем Хасан
Опубліковано

Григорий Кукуруза здесь в последнее время, по-моему, не пишет, но на других ресурсах высказывается, что НБУ хочет сблизить карточный и наличный курсы, а поэтому ожидает в перспективе 3-6 месяцев наличный курс доллара в диапазоне 37,5-38 гривен:

https://mind.ua/ru/publications/20254535-kurs-valyut-v-ukraine-blizitsya-k-37-grn-pochemu-ukreplyaetsya-grivna-i-kak-dolgo-eto-prodlitsya

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 3
Опубліковано
1 минуту назад, Modestus сказал:

Григорий Кукуруза здесь в последнее время, по-моему, не пишет, но на других ресурсах высказывается, что НБУ хочет сблизить карточный и наличный курсы, а поэтому ожидает в перспективе 3-6 месяцев наличный курс доллара в диапазоне 37,5-38 гривен:

https://mind.ua/ru/publications/20254535-kurs-valyut-v-ukraine-blizitsya-k-37-grn-pochemu-ukreplyaetsya-grivna-i-kak-dolgo-eto-prodlitsya

Он, наверно, обиделся за своего шефа. Напишу ему и попрошу вернуться. Ему всегда рады здесь.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...