Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тільки що, valutominyailo сказав:

Як вважаєте, карусельники впливають на курс? Довелося двічі сьогодні стояти в черзі в обмінці. Десь у половини % -здача 1300 доларів (цікаво, чому саме така сума? 😉)

А десь потрібно ж буде цим валютникам брати гривню для нових пайок карусельників, а бажаючих може явно поменшати, бо з'явилася альтернатива, бо хтось для міні каруселі купує, а хтось і для себе.

imho

- "карусельники" не впливають на курс;

- на 50 000 гривень припадає 1333 долара,  в касі видають суми кратні 100) звідси 1300 доларів

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 3
Опубліковано
11 минут назад, valutominyailo сказал:

Як вважаєте, карусельники впливають на курс? Довелося двічі сьогодні стояти в черзі в обмінці. Десь у половини  -здача 1300 доларів (цікаво, чому саме така сума? 😉)

Ні :) Точніше, не настільки, як це могло б здатися. 
Але... народ активно вчиться :) І бажаючих побігати у кедах стає все більше, це факт. 

Опубліковано
5 минут назад, Moskit сказал:

imho

- "карусельники" не впливають на курс;

- на 50 000 гривень припадає 1333 долара,  в касі видають суми кратні 100) звідси 1300 доларів

Питання стосовно 1300 $ було риторичне ) Один карусельник може окучити мінімум до 10 банків, а це вже 13 тис один. А на суміжному форумі один чолов'яга написав, що за вересень вже в 28 банках онлайн обмін зробив ! І все ж це в обмінки йде. А обмінкам ж для заробітку треба баланс спроса та пропозиції, а якщо будуть тільки здавати, то або курс продажу зменшувати, або курс покупки, або й того і того, а це вже вплив на курс )))

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, valutominyailo сказав:

Питання стосовно 1300 $ було риторичне ) Один карусельник може окучити мінімум до 10 банків, а це вже 13 тис один. А на суміжному форумі один чолов'яга написав, що за вересень вже в 28 банках онлайн обмін зробив ! І все ж це в обмінки йде. А обмінкам ж для заробітку треба баланс спроса та пропозиції, а якщо будуть тільки здавати, то або курс продажу зменшувати, або курс покупки, або й того і того, а це вже вплив на курс )))

Десь тута була таблиця банки 50 К,скиньте будь-ласка хто -то ,я шото стільки моніторив а 28 банків неможу найти які міняють онлайн.p.s .шановний модератор вибачайте за незручності ,але прошу перемістити моє прохання у відповідну тему обговорення.Дякую)

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано
6 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Десь тута була таблиця банки 50 К,скиньте будь-ласка хто -то ,я шото стільки моніторив а 28 банків неможу найти які міняють онлайн.p.s .шановний модератор вибачайте за незручності ,але прошу перемістити моє прохання у відповідну тему обговорення.Дякую)

Ось, будь ласка. Як бачимо, по долару - вже 35 :) І 31 по євро :)  Але цю тему ТУТ не обговорюємо, ОК?

Опубліковано
18 часов назад, Helios2 сказал:

Было 40 белых листов.. вчера слил их по 38.15.. надеюсь уже завтра по 38 возьму синих... вот и вся покраска)

а я наоброт готов отдать что подороже, раз спрос хороший

Опубліковано (змінено)

Там той -во просили місто писати, бо незрозумілий контекст.
Я наприклад сині по 37,65 максимум наразі можу здати в Ів.-Фр.

Змінено користувачем T626
Опубліковано

Ребята, всем добрый день! Подскажите, может кто знает, почему все обменники Харькова поголовно показывают по 37 грн? В начале лета было не так, а сейчас, когда нужно было немного гривны купить, не понял, в чем фокус)

Опубліковано (змінено)
22 години тому, Helios2 сказав:

Было 40 белых листов.. вчера слил их по 38.15.. надеюсь уже завтра по 38 возьму синих... вот и вся покраска)

Ну що там,уже набрали синіх по 38?😁

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...