arber 100 Опубліковано: 22 березня, 2023 Вечер перестает быть томным. 1.09 на кону) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 22 березня, 2023 Прогнозы ФРС по ставкам: 5.1% к концу 2023г = ещё будут повышать 4.3% к концу 2024г = понижение ставки на 0.75% 3.1% к концу 2025г = понижение ставки на 1.2% Дела.... 1 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 22 березня, 2023 33 хвилини тому, arber сказав: Вечер перестает быть томным. 1.09 на кону) По великому рахунку максимум лютого 1,1031 тепер питання часу 1 7 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 23 березня, 2023 2 часа назад, FredJr сказал: По великому рахунку максимум лютого 1,1031 тепер питання часу По большому счету всем уже пофиг на Васю и его выступления. Вспомните хоть одно, которое поддержало доллар за последнее впемя? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 23 березня, 2023 Похоже что кто то сильно вышел из крмпты и зашёл в евро, Вам так не кажется?)) не может же быть совпадением падение биткомна на 15000 и рост евры на 150 пунктов одновременно) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 23 березня, 2023 Всім доброго ранку! Вчора євро гнали вверх і ніхто не слухав Пауела, мені здається він міг прогноз погоди розказувати і євро все одно б йшов вверх. Згадуємо, що відбувалося в листопаді-січні (на любій новині євро росло, не залежно від того хороша вона чи погана).Як я вже писав - перша ціль це наш річний максимум 1,1031. Це не означає, що ми вже сьогодні-завтра там будемо, добре б якийсь відкатик невеличкий зробити, все таки вже 6-й день безвідкатного росту. Але думаю до 1,0742 ми вже навряд дістанемо, хоча все може бути. Зараз точки входу треба шукати на менших таймфреймах ну і слідкувати, що буде при підході до нашого річного максимуму, не думаю, що він надовго нас втримає. Закриття місяця вище 1,0742 відкриває дуже цікаві перспективи. Загалом євро твердо дивиться вверх. 1 15 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 23 березня, 2023 Так народ, бонусом глянемо на графік DXY. Там на тижнях намалювали, щось дуже схоже на голову-плечі, і при пробитті рівня 101 найближчий рівень який зможе втримати долар - це 90, якраз дуже гарно корелюється з відпрацювання голова-плечі, пік в нас без малого 113, тобто ціль DXY десь в район 89 +/-. Всі зразу запитають де буде євро при цьому, про це поговоримо в кінці місяця. 8 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 23 березня, 2023 13 часов назад, FredJr сказал: Всім доброго ранку! Вчора євро гнали вверх і ніхто не слухав Пауела, мені здається він міг прогноз погоди розказувати і євро все одно б йшов вверх. Згадуємо, що відбувалося в листопаді-січні (на любій новині євро росло, не залежно від того хороша вона чи погана).Як я вже писав - перша ціль це наш річний максимум 1,1031. Це не означає, що ми вже сьогодні-завтра там будемо, добре б якийсь відкатик невеличкий зробити, все таки вже 6-й день безвідкатного росту. Але думаю до 1,0742 ми вже навряд дістанемо, хоча все може бути. Зараз точки входу треба шукати на менших таймфреймах ну і слідкувати, що буде при підході до нашого річного максимуму, не думаю, що він надовго нас втримає. Закриття місяця вище 1,0742 відкриває дуже цікаві перспективи. Загалом євро твердо дивиться вверх. Хороший прогноз, много терминов и тому подобное, но вопреки ему, на данный момент Евро идёт веиз))) 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 23 березня, 2023 21 минуту назад, Tip_Top сказал: Хороший прогноз, много терминов и тому подобное, но вопреки ему, на данный момент Евро идёт веиз))) Корекція необхідна, після такого зростання... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 24 березня, 2023 Насмілюсь допустити, що причиною цього польоту вниз є ось це: https://www.investing.com/equities/deutsche-bank Але скажіть мені після ось таких рухів, що на форексі немає маркет мейкерів) Буду аплодувати стоячи якщо день закриємо вище 1,08) 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах