Twin 12 256 Опубліковано: 2 травня, 2018 Щось пішло не так.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 2 травня, 2018 4 минуты назад, Twin сказал: Щось пішло не так.. Чекають сьогоднішнє рішення ФРС по ставкам певно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 2 травня, 2018 1 минуту назад, Wall сказал: Чекають сьогоднішнє рішення ФРС по ставкам певно Можливо і зробили такий захід під це, але щось занадто, враховуючи на незмінну ставку в прогнозі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 2 травня, 2018 Я тут EUR/GBP купив по Вульфу, пора продавати,та щось впевненості нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 2 травня, 2018 6 часов назад, он же spiker,он же yutzhin сказал: А как вам такой Вульф. Вибачаюсь,але Вульфом тут і не пахне,аномально подовжена 5-та не відміняє виконання мого прогнозу,без паніки малята 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість он же spiker,он же yutzhin Опубліковано: 2 травня, 2018 4 часа назад, Боб Губка сказал: Вибачаюсь,але Вульфом тут і не пахне,аномально подовжена 5-та не відміняє виконання мого прогнозу,без паніки малята Да я с вами и спорить не буду, о гуру вы наш. Только вот не задача индикатор тоже самое показывает, а он как известно не понюху определяет, а по алгоритмам заложенным в него. Без паніки малята, как только в 15 фигуре окажемся можете устроить распродажу евы ,по бросовым ценам. И на последок: где ваша 5 должна закончится?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 2 травня, 2018 Походу туди і цілимось, в 15-ту, Apple посприяє) ПС а мені от цікаво, в платній гілці людей попередили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 040 Опубліковано: 2 травня, 2018 12 минут назад, Twin сказал: Походу туди і цілимось, в 15-ту, Apple посприяє) ПС а мені от цікаво, в платній гілці людей попередили... До 15-й фигуры, т.е. до 1,15, есть еще БОЛЬШАЯ зона поддержки 1,1719-1,1750. Но я бы подождал с выводами до .. 21:30. Посмотрим и что решат на заседании ФРС, и какая будет реакция рынка. Недаром, очень любят повторять: "Покупай на слухах, продавай на фактах". ПОКА идет покупка доллара... 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 2 травня, 2018 А что, эти Вульфы бывает еще и срабатывают? Больше верится в тазики с черпачками чем в трендовые линии проведенные от пика до дна за следующим пиком 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 2 травня, 2018 9 минут назад, Mozart сказал: До 15-й фигуры, т.е. до 1,15, есть еще БОЛЬШАЯ зона поддержки 1,1719-1,1750. Но я бы подождал с выводами до .. 21:30. Посмотрим и что решат на заседании ФРС, и какая будет реакция рынка. Недаром, очень любят повторять: "Покупай на слухах, продавай на фактах". ПОКА идет покупка доллара... Так звісно що буду чекати, виходити вже не бачу змісту... ПС ставка без змін згідно прогнозу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах