Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НБУ | Знати. Розуміти.

Цитата

У медіа та в телеграм-каналах поширюється недостовірна інформація про те, що банки нібито почали штрафувати своїх клієнтів за порушення з питань фінансового моніторингу та стягують на свою користь 20% від суми коштів, які зберігаються клієнтами на їхніх банківських рахунках.

Національний банк наголошує, що таке твердження не відповідає дійсності!

1️⃣ Законодавство з питань фінансового моніторингу не передбачає застосування банками будь-яких фінансових покарань до порушників правил фінансового моніторингу та стягнення за це "штрафу".

Тобто банки не мають права застосовувати до громадян штрафні санкції через порушення у сфері фінансового моніторингу.

https://t.me/nbu_ua/2551

Опубліковано (змінено)
17.07.2024 в 11:07, Leva - 30 сказал:

Сьогодні знайома відкривала картку в Райфі. Сказали що купити онлайн валюту може тільки 2 рази на рік. А більше треба давати пояснення звідки кошти. 

А мені в цьому році, коли оновлював дані у відділенні спеціаліст сказала, що на 50 тисяч грн в місяць валютообмін в додатку якщо робити, питань не буде зі сторони Райфа. Знаю що багато роблять валютообмін кожен місяць.

Змінено користувачем parti
Опубліковано (змінено)
18 годин тому, parti сказав:

що на 50 тисяч грн в місяць валютообмін в додатку якщо робити, питань не буде зі сторони Райфа. Знаю що багато роблять валютообмін кожен місяць.

а якщо валюто-обміно-депозит 200 000 щомісяця?

Змінено користувачем senderZ
Опубліковано
3 часа назад, senderZ сказал:

а якщо валюто-обміно-депозит 200 000 щомісяця?

За таку суму не питав, але скоріше за все індивідуально, залежить від вашого дохода і можливості довести банку що це саме білий, тобто легальний дохід.

Опубліковано (змінено)

Підкажіть, як з мінімальною комісією з Привату інтернет карта чи Універсалка діджитал зняти або перевести на інший банк? Бо щось у мене і по номеру карти, і по реквізитах 100 грн виходить.

Про КДВ і 50 грн я знаю. Може ще щось є? Краще все ж таки якось перевести

Змінено користувачем kmk
Опубліковано
11 часов назад, kmk сказал:

Підкажіть, як з мінімальною комісією з Привату інтернет карта чи Універсалка діджитал зняти або перевести на інший банк? Бо щось у мене і по номеру карти, і по реквізитах 100 грн виходить.

Если не срочно, то через депозит на минимальный срок.

Опубліковано
17 годин тому, kmk сказав:

є ще варіант СЕП але через регулярний платіж, наче 1 грн фіксовано

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
4 часа назад, володимир сказал:

В послугах ПБ вибираєте автоплатіж вказуєте ІВАН карти на яку потрібно перевести і за 1грн гроші на протязі доби , будуть перераховані.

Дякую за пораду, але в підтримці кажуть, що тарифи на автоплатіж стандартні, а саме:

Переказ коштів на поточний (картковий) рахунок фізичної особи, відкритий в іншому банку:

• через Приват24 або в разі переказу коштів клієнта у випадку припинення ділових відносин – 0,5% (min 5 грн, max 100 грн).

Скажіть, ви пробували особисто такий автоплатіж?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...