Modestus Опубліковано 29 серпня, 2024 Опубліковано 29 серпня, 2024 НБУ | Знати. Розуміти. Цитата ❗️У медіа та в телеграм-каналах поширюється недостовірна інформація про те, що банки нібито почали штрафувати своїх клієнтів за порушення з питань фінансового моніторингу та стягують на свою користь 20% від суми коштів, які зберігаються клієнтами на їхніх банківських рахунках. ❌️ Національний банк наголошує, що таке твердження не відповідає дійсності! 1️⃣ Законодавство з питань фінансового моніторингу не передбачає застосування банками будь-яких фінансових покарань до порушників правил фінансового моніторингу та стягнення за це "штрафу". Тобто банки не мають права застосовувати до громадян штрафні санкції через порушення у сфері фінансового моніторингу. https://t.me/nbu_ua/2551 Цитата
parti Опубліковано 31 серпня, 2024 Опубліковано 31 серпня, 2024 (змінено) 17.07.2024 в 11:07, Leva - 30 сказал: Сьогодні знайома відкривала картку в Райфі. Сказали що купити онлайн валюту може тільки 2 рази на рік. А більше треба давати пояснення звідки кошти. А мені в цьому році, коли оновлював дані у відділенні спеціаліст сказала, що на 50 тисяч грн в місяць валютообмін в додатку якщо робити, питань не буде зі сторони Райфа. Знаю що багато роблять валютообмін кожен місяць. Змінено 31 серпня, 2024 користувачем parti Цитата
senderZ Опубліковано 1 вересня, 2024 Опубліковано 1 вересня, 2024 (змінено) 18 годин тому, parti сказав: що на 50 тисяч грн в місяць валютообмін в додатку якщо робити, питань не буде зі сторони Райфа. Знаю що багато роблять валютообмін кожен місяць. а якщо валюто-обміно-депозит 200 000 щомісяця? Змінено 1 вересня, 2024 користувачем senderZ Цитата
parti Опубліковано 1 вересня, 2024 Опубліковано 1 вересня, 2024 3 часа назад, senderZ сказал: а якщо валюто-обміно-депозит 200 000 щомісяця? За таку суму не питав, але скоріше за все індивідуально, залежить від вашого дохода і можливості довести банку що це саме білий, тобто легальний дохід. Цитата
kmk Опубліковано 5 вересня, 2024 Опубліковано 5 вересня, 2024 (змінено) Підкажіть, як з мінімальною комісією з Привату інтернет карта чи Універсалка діджитал зняти або перевести на інший банк? Бо щось у мене і по номеру карти, і по реквізитах 100 грн виходить. Про КДВ і 50 грн я знаю. Може ще щось є? Краще все ж таки якось перевести Змінено 5 вересня, 2024 користувачем kmk Цитата
Pavel159 Опубліковано 6 вересня, 2024 Опубліковано 6 вересня, 2024 11 часов назад, kmk сказал: Підкажіть, як з мінімальною комісією з Привату інтернет карта чи Універсалка діджитал зняти або перевести на інший банк? Бо щось у мене і по номеру карти, і по реквізитах 100 грн виходить. Про КДВ і 50 грн я знаю. Може ще щось є? Краще все ж таки якось перевести Если не срочно, то через депозит на минимальный срок. 2 Цитата
senderZ Опубліковано 6 вересня, 2024 Опубліковано 6 вересня, 2024 17 годин тому, kmk сказав: Підкажіть, як з мінімальною комісією з Привату інтернет карта чи Універсалка діджитал зняти або перевести на інший банк? Бо щось у мене і по номеру карти, і по реквізитах 100 грн виходить. Про КДВ і 50 грн я знаю. Може ще щось є? Краще все ж таки якось перевести є ще варіант СЕП але через регулярний платіж, наче 1 грн фіксовано 1 1 1 Цитата
+володимир Опубліковано 6 вересня, 2024 Опубліковано 6 вересня, 2024 В послугах ПБ вибираєте автоплатіж вказуєте ІВАН карти на яку потрібно перевести і за 1грн гроші на протязі доби , будуть перераховані. 1 3 Цитата
kmk Опубліковано 6 вересня, 2024 Опубліковано 6 вересня, 2024 4 часа назад, володимир сказал: В послугах ПБ вибираєте автоплатіж вказуєте ІВАН карти на яку потрібно перевести і за 1грн гроші на протязі доби , будуть перераховані. Дякую за пораду, але в підтримці кажуть, що тарифи на автоплатіж стандартні, а саме: Переказ коштів на поточний (картковий) рахунок фізичної особи, відкритий в іншому банку: через Приват24 або в разі переказу коштів клієнта у випадку припинення ділових відносин – 0,5% (min 5 грн, max 100 грн). Скажіть, ви пробували особисто такий автоплатіж? Цитата
kmk Опубліковано 6 вересня, 2024 Опубліковано 6 вересня, 2024 12 часов назад, Pavel159 сказал: Если не срочно, то через депозит на минимальный срок. Дякую, але там мінімум 28 днів. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.