Modestus Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 21 час назад, gonzo сказал: RadaCard чи MultiCard? наче обидві безкоштовні 1 час назад, senderZ сказал: від завтра (15 січня) Радабанк авто-замінює старі пакети і картки на новий - пакет Multicard Планую незабаром відвідування свого відділення для з'ясування нових обставин на місці. ТЦК мені не заважає, адже він у мене є боржником. Досі працював з депозитною гривневою карткою і "технічними" поточними валютними рахунками без жодних комісій. 1 1 Цитата
Modestus Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 В 07.01.2025 в 11:29, senderZ сказал: При відкритті карток і ходженні ГК револют буде звітувати в податкову через CRS? Цитата По-перше, це взаємообмін інформацією. Тобто обмін інформацією по запитам. Воно не проходить все в автоматичному режимі. Це не значить, що українська податкова відразу побачить велику суму, яку ви прийняли – ні. CRS запрацював 1 липня 2023 року. Це не означає, що з 1 липня 2023 року вся інформація про вас вже відома податковій України. Перший обмін інформацією відбудеться 30 вересня 2025 року за 2024 календарний рік. Розумієте, так? Тобто все, що було до 2024 року, взагалі нікого не цікавить і обміну по ньому не буде. Це не так швидко робиться, як ви можете собі уявити. А от ті кошти, які ви отримуєте у 2024 році, вже податкова України зможе побачити після обміну інформацією. Тож, чи побачить Україна платежі, які ви прийняли на Revolut, Wise або Payoneer? Перша – Revolut. Revolut так, це не найкращий вибір, якщо ви не хочете показувати свої кошти нікому, тому що Revolut зареєстрований в Євросоюзі – це абсолютно регульована платіжна система і навіть не платіжна система. Revolut вважається банком, онлайн банком. Тому на нього CRS поширюється повністю. Повторюю, якщо ви зараз користуєтесь Revolut для прийому своїх коштів і не хочете, щоб це потім десь виявилося у вашій декларації, то краще змініть платіжну систему. Підсумуємо: Revolut – небезпечно. Wise – безпечно. Payoneer – безпечно, якщо ви реєструвалися у ньому як громадянин України. https://factor.academy/blog/chi-bachit-podatkova-zakordonni-koshti-wise-revolut-payoneer/ 2 2 Цитата
sergeipo Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 2 часа назад, Markos сказал: А в Райфі є комісія за зняття з валютної картки, якщо купляти на 50 тис в місяць? з Райфом треба акуратно гратися. Там програмне забезпечення фінмону трішки дурнувате. 2 3 Цитата
8222222 Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 35 минут назад, sergeipo сказал: з Райфом треба акуратно гратися. Там програмне забезпечення фінмону трішки дурнувате. Да если нет оф дохода то могут спросить … Информация 3х месячной давности - что без подтверждения дохода можно 120000 в 365 дней 1 4 Цитата
sergeipo Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 3 часа назад, Modestus сказал: Планую незабаром відвідування свого відділення для з'ясування нових обставин на місці. ТЦК мені не заважає, адже він у мене є боржником. Досі працював з депозитною гривневою карткою і "технічними" поточними валютними рахунками без жодних комісій. відкриття валютного рахунку по карті Radacard - 150 грн. 2 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 20 часов назад, AlexM сказал: з 25.01 вводять якусь комісію, зараз немає... але там валютна картку і не потрібна, відкриваєте рахунок в потрібній валюті онлайн, з нього отримати в відділенні це стосується карток "поточна", якщо у вас рахунок для виплат, то з слів підтримки ніяких комісій не планується. З грн райфкартки на юсд рахунок для виплат без комісії, з цьогож рахунку кеш на руки теж без комісії. Все залишається без змін. 1 Цитата
+володимир Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 18 часов назад, 8222222 сказал: Да если нет оф дохода то могут спросить … Информация 3х месячной давности - что без подтверждения дохода можно 120000 в 365 дней Не за рік,а за 365днів? Я вірно зрозумів? Цитата
senderZ Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 19 годин тому, sergeipo сказав: відкриття валютного рахунку по карті Radacard - 150 грн. а де це видно? в тарифах пише 0 (Multicard) https://www.radabank.com.ua/storage/files/bank/taryfy/multicard-05122024.pdf Цитата
sergeipo Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 (змінено) 4 часа назад, senderZ сказал: а де це видно? в тарифах пише 0 (Multicard) https://www.radabank.com.ua/storage/files/bank/taryfy/multicard-05122024.pdf я пишу за RadaCard, а ви мені за MultiCard Змінено 15 січня, 2025 користувачем sergeipo Цитата
senderZ Опубліковано 16 січня, 2025 Опубліковано 16 січня, 2025 19 годин назад, sergeipo сказав: я пишу за RadaCard, а ви мені за MultiCard це дивно, бо банк мав б перевести усіх клієнтів на MultiCard (від учора) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.