Перейти до змісту

Обсуждение Валютных бегов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А подскажите, реальное время сделки у Юриста, было ведь раньше, чем покупка в 12.59 и продажа в 12.59? Это было какое-то исправление потом?

нічого там не правили, я купив і через кілька секунд продав.... головне що перше купив а не навпаки :)

Опубліковано

Справедливість є і за неї варто боротись!!!! :P  :P  :P

П.С. потріть флуд Моцарта в моїй гілці :)

В каждой шутке должна быть ДОЛЯ шутки :)

Смотрите, Jurist... Теперь за Вашими Бегами я буду приглядывать с Правилами в руках :) Ошибетесь хоть раз - дисквалифицируем :)

Ладно, это все конечно юмор... А если серьезно... игра игрой, но не все АБСУРДНЫЕ моменты можно предусмотреть Правилами. Да, их дописывали-переписывали, но каждый раз находился какой-то хитрож ушлый участник, который находил новую дыру... Это как безопасность у Windows, там надо постоянно патчить :)

Опубліковано

В каждой шутке должна быть ДОЛЯ шутки :)

Смотрите, Jurist... Теперь за Вашими Бегами я буду приглядывать с Правилами в руках :) Ошибетесь хоть раз - дисквалифицируем :)

Ладно, это все конечно юмор... А если серьезно... игра игрой, но не все АБСУРДНЫЕ моменты можно предусмотреть Правилами. Да, их дописывали-переписывали, но каждый раз находился какой-то хитрож ушлый участник, который находил новую дыру... Это как безопасность у Windows, там надо постоянно патчить :)

Я радий, що привернув Вашу увагу :)

Дякую за добрі слова про хитрож.... :) але цей "фінт" не новинка, в попередніх "...бегах" він також був (правила в цій частині залишились не змінними), а сьогодні я не один і навіть не перший хто ним скористався..... шкода але комплімент не мені :)

Опубліковано

Про вчорашню ситуацію.

1. Нікчемити операцію, яка була здійснена відповідно до правил, - це нонсенс.

2. Те, що присутня можливість згідно з правилами здійснити дану операцію, - це також нонсенс :).

3. На мою думку, умови цих змагань мають бути наближені до реальних.

3.1. Цікаво, чи хтось в реалі буде світити 8000 дол. заради профіту в 400 грн. :)

3.2. Крім цього,  вчора було відомо, що реально здати в той банк можна тільки 100 дол.

4. Як на мене, суть цього змагання не в тому, щоб посортувати курси банків і здати по курсу, який вище ринкового офферу.

5. Пропоную все-таки чітко прописати даний момент в правилах, щоб в майбутніх бігах таких ситуацій не виникало.

- Исключить все бaнки из сделок (ocтaвить толькo кyрсы Дyха). Вoзможно, это чyтoк жeсткoвaто, это иcключит совсeм странныe cдeлки, котopые в рeале невoзможны.

Так, жортско, але в такому випадку вирішальним для перемоги буде бачення ринку учасниками змагань.

Опубліковано (змінено)

Про вчорашню ситуацію.

1. Нікчемити операцію, яка була здійснена відповідно до правил, - це нонсенс.

2. Те, що присутня можливість згідно з правилами здійснити дану операцію, - це також нонсенс :).

3. На мою думку, умови цих змагань мають бути наближені до реальних.

3.1. Цікаво, чи хтось в реалі буде світити 8000 дол. заради профіту в 400 грн. :)

3.2. Крім цього,  вчора було відомо, що реально здати в той банк можна тільки 100 дол.

4. Як на мене, суть цього змагання не в тому, щоб посортувати курси банків і здати по курсу, який вище ринкового офферу.

5. Пропоную все-таки чітко прописати даний момент в правилах, щоб в майбутніх бігах таких ситуацій не виникало.

Так, жортско, але в такому випадку вирішальним для перемоги буде бачення ринку учасниками змагань.

Уже не в этих бегах

Змінено користувачем Arrow
Опубліковано

Напевно на головній був глюк .... коли проводив купівлю рублів в УKPCИББАHКУ кypc світило 0.2890  :blink: зараз бачу все помінялось.......

Отже думаю, що дві останні мої угоди, потрібно скасувати!

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...