Floridor 5 030 Опубліковано: 13 червня, 2016 а где мне писать о своих сделках? Здесь http://forum.kurs.com.ua/topic/2752-uchastnik-4-boroda-start-13062016/?utm_source=forum&utm_medium=last_topic&utm_campaign=sidebar Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 13 червня, 2016 А подскажите, реальное время сделки у Юриста, было ведь раньше, чем покупка в 12.59 и продажа в 12.59? Это было какое-то исправление потом? нічого там не правили, я купив і через кілька секунд продав.... головне що перше купив а не навпаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 13 червня, 2016 нічого там не правили, я купив і через кілька секунд продав.... головне що перше купив а не навпаки Я поняла, ловкость рук... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 13 червня, 2016 Нет времени искать в Правилах этот пункт, в котором раньше говорилось, что время между двумя сделками должно быть в пределах 1 часа. Его удалили разве? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 858 Опубліковано: 13 червня, 2016 Справедливість є і за неї варто боротись!!!! П.С. потріть флуд Моцарта в моїй гілці В каждой шутке должна быть ДОЛЯ шутки Смотрите, Jurist... Теперь за Вашими Бегами я буду приглядывать с Правилами в руках Ошибетесь хоть раз - дисквалифицируем Ладно, это все конечно юмор... А если серьезно... игра игрой, но не все АБСУРДНЫЕ моменты можно предусмотреть Правилами. Да, их дописывали-переписывали, но каждый раз находился какой-то хитрож ушлый участник, который находил новую дыру... Это как безопасность у Windows, там надо постоянно патчить 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 13 червня, 2016 В каждой шутке должна быть ДОЛЯ шутки Смотрите, Jurist... Теперь за Вашими Бегами я буду приглядывать с Правилами в руках Ошибетесь хоть раз - дисквалифицируем Ладно, это все конечно юмор... А если серьезно... игра игрой, но не все АБСУРДНЫЕ моменты можно предусмотреть Правилами. Да, их дописывали-переписывали, но каждый раз находился какой-то хитрож ушлый участник, который находил новую дыру... Это как безопасность у Windows, там надо постоянно патчить Я радий, що привернув Вашу увагу Дякую за добрі слова про хитрож.... але цей "фінт" не новинка, в попередніх "...бегах" він також був (правила в цій частині залишились не змінними), а сьогодні я не один і навіть не перший хто ним скористався..... шкода але комплімент не мені 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+deen 732 Опубліковано: 14 червня, 2016 Про вчорашню ситуацію. 1. Нікчемити операцію, яка була здійснена відповідно до правил, - це нонсенс. 2. Те, що присутня можливість згідно з правилами здійснити дану операцію, - це також нонсенс . 3. На мою думку, умови цих змагань мають бути наближені до реальних. 3.1. Цікаво, чи хтось в реалі буде світити 8000 дол. заради профіту в 400 грн. 3.2. Крім цього, вчора було відомо, що реально здати в той банк можна тільки 100 дол. 4. Як на мене, суть цього змагання не в тому, щоб посортувати курси банків і здати по курсу, який вище ринкового офферу. 5. Пропоную все-таки чітко прописати даний момент в правилах, щоб в майбутніх бігах таких ситуацій не виникало. - Исключить все бaнки из сделок (ocтaвить толькo кyрсы Дyха). Вoзможно, это чyтoк жeсткoвaто, это иcключит совсeм странныe cдeлки, котopые в рeале невoзможны. Так, жортско, але в такому випадку вирішальним для перемоги буде бачення ринку учасниками змагань. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow 1 239 Опубліковано: 14 червня, 2016 (змінено) Про вчорашню ситуацію. 1. Нікчемити операцію, яка була здійснена відповідно до правил, - це нонсенс. 2. Те, що присутня можливість згідно з правилами здійснити дану операцію, - це також нонсенс . 3. На мою думку, умови цих змагань мають бути наближені до реальних. 3.1. Цікаво, чи хтось в реалі буде світити 8000 дол. заради профіту в 400 грн. 3.2. Крім цього, вчора було відомо, що реально здати в той банк можна тільки 100 дол. 4. Як на мене, суть цього змагання не в тому, щоб посортувати курси банків і здати по курсу, який вище ринкового офферу. 5. Пропоную все-таки чітко прописати даний момент в правилах, щоб в майбутніх бігах таких ситуацій не виникало. Так, жортско, але в такому випадку вирішальним для перемоги буде бачення ринку учасниками змагань. Уже не в этих бегах Змінено 14 червня, 2016 користувачем Arrow Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 16 червня, 2016 Напевно на головній був глюк .... коли проводив купівлю рублів в УKPCИББАHКУ кypc світило 0.2890 зараз бачу все помінялось....... Отже думаю, що дві останні мої угоди, потрібно скасувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 16 червня, 2016 Вже потерли.... Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах